Watford, ultima clasată din Premier League, a deschis scorul în minutul 50 al confruntării de pe Vicarage Road, după ce Sarr a expediat un șut cu pământul spre vinclul porții lui United. Lovitura nu a fost foarte puternică, iar un portar cu experiența lui De Gea putea să intervină fără probleme. N-a fost să fie așa, căci portarul spaniol a scăpat mingea printre degete, iar Watford a reușit o performanță unică în actualul sezon: să conducă pe teren propriu.
Ultima clasată din Premier League a continuat să atace, iar după numai 4 minute, Wan Bissaka a comis penalty. Troy Deeney, aflat la meciul cu numărul 4 din acest sezon pe teren propriu, a transformat impecabil și a stabilit scorul final al confruntării.

De Gea, gafă uriașă cu Watford

Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs entuziasmant, după ce a strălucit cu Mexic: "Știam că azi trebuie să câștigăm"
ACUM O ORĂ

Seria gafelor continuă la United

Se pare că jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer continuă seria greșelilor. Gafa de astăzi a lui De Gea vine după ce, etapa trecută, fundașul Lindelof își trimitea mingea în proprie poartă, în partida cu Everton. "Diavolii roșii" n-au mai înregistrat un rezultat negativ în fața lui Watford din 2016, de când trupa de pe Vicarage Road se impunea cu 3-1.
Manchester United se află pe locul 8 în campionat, la 24 de puncte în spatele liderului Liverpool.
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 2 ORE