Watford, ultima clasată din Premier League, a deschis scorul în minutul 50 al confruntării de pe Vicarage Road, după ce Sarr a expediat un șut cu pământul spre vinclul porții lui United. Lovitura nu a fost foarte puternică, iar un portar cu experiența lui De Gea putea să intervină fără probleme. N-a fost să fie așa, căci portarul spaniol a scăpat mingea printre degete, iar Watford a reușit o performanță unică în actualul sezon: să conducă pe teren propriu.
Ultima clasată din Premier League a continuat să atace, iar după numai 4 minute, Wan Bissaka a comis penalty. Troy Deeney, aflat la meciul cu numărul 4 din acest sezon pe teren propriu, a transformat impecabil și a stabilit scorul final al confruntării.

De Gea, gafă uriașă cu Watford

Premier League
Mai frustrat ca niciodată.Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce a fost rezervă
ACUM 34 MINUTE

Seria gafelor continuă la United

Se pare că jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer continuă seria greșelilor. Gafa de astăzi a lui De Gea vine după ce, etapa trecută, fundașul Lindelof își trimitea mingea în proprie poartă, în partida cu Everton. "Diavolii roșii" n-au mai înregistrat un rezultat negativ în fața lui Watford din 2016, de când trupa de pe Vicarage Road se impunea cu 3-1.
Manchester United se află pe locul 8 în campionat, la 24 de puncte în spatele liderului Liverpool.
Liga
Real Madrid, victorie pe Bernabeu cu Sevilla! "Galacticii" se distanțează în fruntea clasamentului
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 9 ORE