"Eu am înaintea acestor trei meciuri aceeaşi motivaţie ca şi până acum. Îmi doresc să câştigăm şi să marchez. Atitudinea mea e aceeaşi, dar meciurile sunt diferite, nu joci mereu cu acelaşi adversar. Unii te lasă să joci, alţii nu. În Austria, de exemplu, am marcat primii şi meciul a decurs altfel atunci.
Cu Islanda m-am simţit puţin nefolositor, aşa, nu am reuşit să facem nimic în atac, cel puţin în prima repriză", a declarat Alibec la conferința de presă.
Denis Alibec a vorbit și despre Erling Haaland, unul dintre cei mai talentați atacanți din Europa, pe care România îl va întâlni pe 15 noiembrie în meciul cu Norvegia: "Mi se pare un atacant complet, mai ales la vârsta lui să ai atâta încredere. Mi se pare că va ajunge unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa".
Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
ACUM 15 MINUTE

Denis Alibec, extrem de încrezător în șansele României la Campionatul Mondial

"Eu spun că avem 100% şanse să mergem la Mondiale. Dacă noi nu avem încredere în noi, cine să aibă? Important e să aplicăm ce pregătim la antrenamente şi putem face o figură frumoasă.
Am fost destul de supărat după ratarea calificării la EURO, încă mă mai gândesc la asta, dar o să vină preliminariile la CM şi sperăm că de data asta vom reuşi. Vom juca pentru selecţioner, pentru noi, pentru suporteri, pentru ţara noastră, pentru că de asta suntem aici. Mă vă jucând la Mondiale, am 29 de ani şi cred că mai am multe de spus în fotbal", a adăugat Alibec.

Programul naționalei

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
ACUM 26 MINUTE
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 31 MINUTE