Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Îl pierde Universitatea Craiova pe Alex Mitriță? Rotaru a făcut anunțul pe care oltenii nu voiau să îl audă

Maria Olteanu

Publicat 01/05/2024 la 22:29 GMT+3

Universitatea Craiova luptă pentru a termina actuala stagiune pe poziția secundă, iar pe final de sezon patronul oltenilor a anunțat că cel mai important om din angrenajul echipei, Alexandru Mitriță, ar putea pleca la vară din Bănie, la doar un an de când s-a reîntors în sudul țării.

Alex Mitriță

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova ocupă în acest moment poziția a doua în clasamentul Superligii și vrea să termine pe acest loc actuala stagiune, cu gândul la cupele europene, după ce în acest sezon nu a participat în Europa, ratând pe final Conference League.
Oltenii au triumfat în urmă cu câteva zile în Giulești, cu Rapid, scor 2-1, golul victoriei fiind semnat de Alex Crețu în cel de-al șaselea minut de prelungiri.
De-a lungul acestui sezon, cel mai important om din angrenajul echipei a fost Alexandru Mitriță, care a revenit anul trecut în Bănie după experiențele avute în străinătate în ultimii ani.
Acesta a fost în multe momente vioara întâi a formației pregătite acum de Costel Gâlcă, dar câteva probleme de sănătate l-au ținut departe de teren în ultimele săptămâni.
Mitriță s-a accidentat la meciul de Cupă, cu Oțelul, a încercat să revină pe teren, iar problemele au recidivat. A lipsit din nou din lotul oltenilor, iar la București a intrat de pe banca de rezerve pe final de meci.
Citește și:

Mitriță ar putea pleca în vară de la Craiova

Mulți oameni sunt de părere că Mitriță este cel care trage echipa după el în cele mai importante momente ale meciurilor și că lipsa sa de pe teren s-a văzut în prestația și rezultatele echipei.
Patronul juveților, Mihai Rotaru, a anunțat însă miercuri seara că nu este exclus ca Mitriță să se despartă de formația din Bănie la finele acestui sezon. Plecarea sa de la Craiova ar fi o adevărată pierdere pentru Universitatea, având în vedere cifrele sale din acest sezon.
"Vedem ce se va întâmpla cu Mitriță. Există o probabilitate să plece. Noi vom lua în calcul strategia ținând cont de această variantă. Cu sau fără Mitriță, Baiaram, Bancu, Screciu, noi luăm tot în calcul", a spus patronul Craiovei, miercuri seara, la Digisport.
În actuala stagiune, Mitriță a reușit 13 goluri și 12 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo