Michel Preud'homme a anunțat că Anthony Limbombe se va întoarce la Nantes în această iarnă, club de la care a fost împrumutat, după ce jucătorul belgian a suferit o accidentare la genunchi:
"E păcat că Anthony pleacă, dar pot înțelege acest lucru. Accidentarea sa a avut loc într-un moment în care se afla la cel mai înalt nivel. Cred că ne mai putea ajuta, dar în final am decis să se întoarcă în Franța.", a explicat antrenorul formației Standard Liege, pentru La Dernière Heure.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738785.jpg
Fotbal
Drăguș, singurul român nominalizat la trofeul "Golden Boy"
07/10/2019 LA 11:51

"Denis Drăguș va primi șansa să arate ce poate"

Tehnicianul lui Standard nu se gândește la transferuri răsunătoare în această iarnă, preferând să se bazeze pe lotul actual. În urma plecării lui Limbobe, Drăguș ar putea să devină titular la Standard Liege:
"Suntem deja acoperiți bine în zona flancurilor și va fi o oportunitate pentru jucătorii care au evoluat mai puțin. Acum au șansa să demonstreze cu adevărat ceea ce pot. Mă gândesc aici, în special, la Denis Drăguș", a mai spus tehnicianul.
Denis Drăguș a fost transferat de Standard Liege la începutul acestui sezon de la FC Viitorul, în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro. Fotbalistul român a prins foarte puține minute la prima echipă, evoluând doar pe finalul unui meci de campionat cu Anderlecht, în luna septembrie.
Fotbal
Se naște un nou campionat puternic în Europa? Belgia și Olanda vor să aibă împreună o primă divizie
23/10/2019 LA 17:24
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE