Din sezonul viitor, Parma, echipa românilor Man și Mihăilă va evolua în proporție de 99,99% în Serie B, șansele de salvare fiind în acest moment doar teoretice.
O astfel de contra-performanță va periclita serios bugetul clubului, care va fi forțat să renunțe la unul sau doi jucători pentru a putea supraviețui. Se dorește ca reîntoarcerea în Serie A să aibă loc stagiunea viitoare, astfel că patronul știe că trebuie să țină cât mai mulți jucători la club pentru a își realiza obiectivul.
Totul s-ar putea rezolva prin cedarea lui Dennis Man, fotbalist care a avut evoluții bune de când a fost transferat de la FCSB. Adus în Italia pentru 11 milioane de euro, internaționalul nostru poate pleca pentru 15 milioane, în vară, notează italienii. Fiorentina e decisă să facă o astfel de ofertă, iar șansele să se ajungă la un acord sunt foarte mari, chiar dacă de român s-a interesat și Milan. La Firenze, Man ar avea șanse mult mai mari să evolueze decât pe San Siro, astfel că jucătorul agreează o astfel de mutare.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

Fiorentina l-a vrut și în iarnă pe Dennis Man

Fiorentina l-a dorit și în ianuarie pe internaționalul nostru, dar pretențiile roș-albaștrilor au fost prea mari, ei solicitând 15 milioane de euro pentru cel mai bun fotbalist român din 2020. O sumă aberantă, în contextul în care fotbalul românesc a scăzut teribil în ultimii ani, iar FCSB nu a reușit nici măcar să se califice în grupele Europa League.
"Au început deja negocierile pentru Man, deschidere totală a jucătorului pentru a semna", scria violanews.com.
Man era încântat de posibilitatea de a evolua la formația unde în trecut a strălucit Mutu și își dăduse acordul pentru mutare.
"Potrivit informațiilor colectate de Violanews.com, primele contacte între părți au avut deja loc, jucătorul dându-și acordul să vină la Fiorentina, formație pe care o consideră destinația perfectă pentru procesul său de dezvoltare în fotbal. Oficialii din Firenze vor trebui însă să găsească un acord cu formația română, care deocamdată nu scade pretențiile de 15 milioane de euro solicitate inițial. Fiorentina va aștepta câteva zile și apoi va face o nouă ofertă oficială, sperând că românii vor decide să coboare prețul pentru un jucător care ar fi cu siguranță un pion important pentru prezent și pentru viitorul Fiorentinei", mai nota sursa citată.
Acum, suma de 15 milioane nu mai e la fel de aberantă, în contextul în care Man a demonstrat în acest retur că poate face față rigorilor din fotbalul italian. Era un risc pe care Fiorentina nu a vrut să și-l asume la vremea respectivă, dar acum există toate premisele pentru o mutare.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26