Dennis Man a avut evoluții destul de bune pentru Parma, de când a fost transferat de la FCSB, chiar dacă echipa sa e într-o situație fără ieșire.
Partida de sâmbătă, cu AC Milan, a fost un prilej pentru Pioli să îl urmărească pe fotbalistul nostru, iar tehnicianul formației lombarde pare că s-a convins că Man are suficientă calitate. Calciomercato News anunță că oficialii de pe San Siro se gândesc la varianta unui transfer și sunt dispuși să pună la bătaie aproximativ 15 milioane de euro.

Parma va fi probabil obligată să îl vândă pe Man dacă retrogradează

Liga
Real Madrid, favorită să dea o lovitură importantă! Pentru cine se luptă cu Barcelona și Liverpool
08/01/2022 LA 14:40
Probabil Parma nu va accepta o sumă de genul acesta dacă rămâne în Serie A, profitul fiind prea mic. În schimb, dacă echipa retrogradează, scenariul cel mai posibil, conducerea ar putea fi forțată să renunțe la unul sau doi jucători pentru a face față cu bine crizei financiare. Trebuie spus, însă, că patronul emilianilor a promis deja că va face toate eforturile ca echipa să revină în prima ligă a Italiei din stagiunea 2022-2023, iar pentru ca acest obiectiv să fie realizat e nevoie de un lot puternic.
Pentru Man, mirajul unui club cu istoria Milanului e puternic și probabil va conta foarte mult și salariul. Totuși, din punct de vedere sportiv, ar putea fi mai indicat să rămână la Parma, fie și în Serie B, pentru că va juca titular meci de meci. La Milan îi va fi aproape imposibil să se impună pe termen scurt, iar acest lucru l-ar putea afecta atât în plan moral, cât și sportiv.
Parma e într-o situație fără ieșire, având doar șanse teoretice să se mai salveze. Trupa emiliană e penultima, cu doar 20 de puncte după 30 de partide jucate. Man și Mihăilă sunt la 7 puncte de salvare, însă Torino, care ocupă mult râvnitul loc 17, are și o partidă mai puțin disputată.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00