Meciul contra "diavolului milanez" era de totul sau nimic pentru formația celor doi români, Man și Mihăilă. În contextul în care cel de-al doilea e accidentat, doar fostul jucător de la FCSB a fost titular sâmbătă seară.
Oaspeții au deschis scorul repede, prin Rebic, care a reluat în plasă o pasă a lui Ibrahimovic. Până la pauză, trupa lui Pioli s-a desprins la 2-0 grație lui Kessie și se părea că meciul e închis.

Eliminarea lui Ibrahimovic a relansat partida Parma - Milan

Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
19/10/2021 LA 11:55
Dar, după o oră de joc, Ibrahimovic a văzut roșu, probabil pentru injurii la adresa arbitrului. Din acel moment, Parma a devenit mult mai ofensivă și a presat mai mult, iar rezultatul s-a văzut imediat pe tabela de marcaj, Gagliolo marcând din assistul lui Grazziano Pelle.
Pe final, Parma a forțat, dar defensiva adversă a rezistat. S-a încheiat chiar 3-1 pentru Milan, Leao punctând în final, iar rossonerii își conservă poziția secundă în Serie A. De partea cealaltă, Parma e într-o situație fără ieșire, având doar șanse teoretice să se mai salveze. Trupa emiliană e penultima, cu doar 20 de puncte după 30 de partide jucate. Man și Mihăilă sunt la 4 puncte de salvare, însă Torino, care ocupă mult râvnitul loc 17, are și două partide mai puțin disputate.
VEZI AICI DRIBLINGUL SUPERB AL LUI MAN ÎN FAȚA LUI IBRAHIMOVIC
De notat că Dennis Man a fost integralist și a avut o evoluție în nota echipei. Totuși, în câteva rânduri a strălucit, părând singurul capabil să vine cu un plus într-o echipă lipsită de orizont. El a avut o fază în care l-a ridiculizat pe Ibrahimovic, driblându-l impresionant.
"Băiatul ăsta știe ce a făcut?", au scris cei de la ESPN, care au mai punctat că românul "a arătat multă calitate în fața unuia dintre cei mai tehnici jucători".
Serie A
Ibrahimovic, de neoprit! Ce a spus despre retragerea din fotbal după ce a împlinit 40 de ani
03/10/2021 LA 20:48
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
25/09/2021 LA 07:48