Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul Parmei, despre accidentarea lui Mihăilă: ”A venit cu mari probleme de la națională!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/04/2021 la 21:46 GMT+3

Roberto D'Aversa a oferit detalii despre situația lui Valentin Mihăilă.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

"Mă așteptam la întrebarea despre Mihăilă, pentru că au fost multe discuții legate de timpul care îi este oferit de antrenor. Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci.
După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calități extraordinare. Mihăilă nu s-a simțit foarte bine nici la echipa națională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltrații, iar noi am încercat să-l protejăm", a declarat antrenorul Parmei, conform forzaparma.it, citați de DigiSport.
"În ceea ce privește atacul, suntem bine din punct de vedere numeric. Îi avem la dispoziție pe Gervinho, Man, Pelle, Traore, de la Primavera, dar și pe Cornelius. Corneliu este disponibil, dar nu pentru 90 de minute, așa că vom discuta cu medicul", a adăugat el.

Accidentarea lui Mihăilă vine într-un moment dificil

Accidentarea românului vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Parma, care va juca în următoarea perioadă meciuri decisive pentru rămânerea în Serie A. Dacă periaoda sa de absență se va întinde pe circa o lună de zile, Roberto D'Aversa nu va putea conta pe serviciile sale în meciurile cu Milan, Cagliari, Juventus și Crotone.
În toamna trecută, Valentin Mihăilă a debutat târziu la Parma din cauza unei pubalgii, dar apoi a prins din ce în ce mai multe minute. Până acum, atacantul a strâns 14 meciuri în tricoul "cruciaților", marcând 3 goluri (2 în Serie A și unul în Cupa Italiei).
În ultimul meci, în care Parma a remizat în deplasare cu Benevento, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 77.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo