Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valentin Mihăilă s-a accidentat la un antrenament al Parmei! Ar putea lipsi o lună de pe teren

Nicu Savin

Actualizat 06/04/2021 la 08:24 GMT+3

Valentin Mihăilă s-a accidentat luni la antrenament și va lipsi o bună perioadă de timp de pe teren.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă traversa o perioadă foarte bună dar din păcate pentru el este scos din circuit din cauza unei accidentări. La antrenamentul de ieri, atacantul de 21 de ani a părăsit mai devreme ședința de pregătire din cauza unor dureri musculare. Conform gsp.ro, acesta are probleme la mușchii aductori.
Astăzi va fi supus unui RMN și dacă informația se va confirma, Mihăilă va lispsi de pe teren între 15 și 30 de zile.

Valentin Mihăilă s-a accidentat

Accidentarea românului vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Parma, care va juca în următoarea perioadă meciuri decisive pentru rămânerea în Serie A. Dacă periaoda sa de absență se va întinde pe circa o lună de zile, Roberto D'Aversa nu va putea conta pe serviciile sale în meciurile cu Milan, Cagliari, Juventus și Crotone.
În toamna trecută, Valentin Mihăilă a debutat târziu la Parma din cauza unei pubalgii, dar apoi a prins din ce în ce mai multe minute. Până acum, atacantul a strâns 14 meciuri în tricoul "cruciaților", marcând 3 goluri (2 în Serie A și unul în Cupa Italiei).
În ultimul meci, în care Parma a remizat în deplasare cu Benevento, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 77.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo