Eden Hazard nu s-a simțit bine la Real Madrid și doar salariul uriaș l-a ținut în La Liga, Acum, Borussia Dortmund îl vrea pe atacantul belgian de 31 de ani, care este în recuperare. Eden Hazard a avut o placă de titan în fibula dreaptă în ultimii 2 ani și medicii i-au scos-o. Accidentat chiar de către un coleg din naționala Belgiei acum 2 ani, Hazard nu a mai putut să joace la același nivel ca la Chelsea. Meunier l-a lovit într-un meci din Champions League dintre Real și PSG, iar hematomul produs s-a transformat într-o fisură la gleznă și apoi într-o intervenție chirurgicală complicată.
https://i.eurosport.com/2022/02/09/3309947.jpg
Eden Hazard se recuperează la baza madrilenilor de la Valdebedas, dar plecarea sa este iminentă. Mai multe cluburi sunt interesate, între care este și Chelsea. Eden Hazard a fost unul dintre cei mai buni jucători ai londonezilor în cei 7 ani în care a strălucit pe Stamford Bridge. Belgianul este pe lista de achiziții a altor două cluburi importante din Premier League. Arsenal îl vrea, dar acest transfer este puțin probabil din cauza rivalității cu Chelsea. O altă echipă care s-a interesat de serviciile sale este Newcastle. Deja cu salvarea de la retrogradare realizată, Eddie Howe trece la faza a doua de completarea a lotului cu vedete pentru a ataca pozițiile de cupe europene. Bugetul lui Newcastle are capacitatea de a satisface cerințele lui Eden Hazard. Acum rămâne de văzut dacă va fi mulțumit de planul pe termen mediu și lung al lui Newcastle.
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3346947.jpg

Haaland, cheia mutării lui Hazard la Dortmund

Eden Hazard are contract cu Real Madrid până în 2024, iar cea mai titrată echipă din Europa ar vrea să scape de salariul său uriaș. Belgianul câștigă la Madrid 24.4 milioane de euro pe sezon, iar Florentino Perez vede că investiția nu este pe măsura jocului pe care Hazard îl face în tricoul blanco. Președintele Realului are o relație foarte bună cu cel al Borussiei Dortmund, iar iminenta mutarea a lui Erling Haaland la Madrid a întărit legătura. E clar că Hazard nu poate intra, ca monedă de schimb, în afacerea Haaland, dar Has-Joachim Watzke speră să poată pleca de la Madrid cu un jucător care să acopere golul lăsat de norvegian. Dacă Realul îl lasă pe Eden Hazard să plece liber de contract doar la Borussia atunci toată lumea va termina fericită perioada de transferuri.
Puteti citi și:

Frații Hazard, din nou împreună după 17 ani

Eden și Thorgan Hazard au jucat doar doi ani pentru aceeași echipă de club. Micuța Tubize i-a avut împreună în atac între 2005 și 2007, iar apoi ambii au mers în Franța, dar la echipe diferite. Eden și-a început cariera profesionistă la Lille, unde a strălucit imediat și a convins-o pe Chelsea. Cariera lui Thorgan nu a fost la fel de convingătoare. După 5 ani cu doar 12 meciuri în Ligue 1 pentru Lens, belgianul a fost luat de Chelsea în afacerea Eden, dar nu a stat deloc la Londra. Thorgan și-a demonstrat valoarea doar în Bundesliga. După 5 ani cu 46 de goluri în tricoul Borussiei Monchengladbach, mezinul familiei Hazard a fost achiziționat cu 25,5 milioane de euro de către Borussia Dortmund. Thorgan Hazard este acum unul dintre oamenii de bază ai echipei și îl așteaptă pe Eden pentru un parteneriat de vis.
UNDE VA JUCA EDEN HAZARD ÎN SEZONUL VIITOR?
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din Premier League, este abia pe 3 în Europa! Cine l-a depășit
24/03/2022 LA 12:59