Fotbal

Dezvăluirea incredibilă a lui Chiellini despre mușcătura lui Suarez: "Și eu sunt un nemernic"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Chiellini & Suarez

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
21/05/2020 la 18:08

Giorgio Chiellini și-a lansat cartea autobiografică de curând, iar unul dintre pasaje îi este dedicat uruguayanului Luis Suarez.

De 15 ani la Juventus, Giorgio Chiellini este recunoscut ca unul dintre cei mai buni fundași centrali din generația sa. Este căpitanul lui Juve și are și peste 100 de selecții în naționala Italiei. Fundașul italian a relatat într-unul din pasajele din cartea sa episodul mușcăturii pe care Luis Suarez i-a aplicat-o la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014, chiar înainte ca uruguayanul săajungă pe Camp Nou. Chiellini nu numai că trece cu vederea gestul lui Suarez, dar și precizează că "îi admiră răutatea, iar dacă ar pierde-o, ar deveni un atacant obișnuit".

Pe teren și eu sunt un nemernic și sunt mândru de asta: răutățile sunt parte din fotbal, nici nu le numesc iregularități. A trecut la mușcpturp, însă a fost strategia lui de contact în luptă și, dacă pot spune asta, aceeași strategie o am și eu. Noi doi semănăm și îmi place că mă confrunt cu astfel de atacanți.
Serie A

Răspunsul dur al lui Balotelli, după ce Chiellini a spus că voia să-i dea 2 palme

10/05/2020 LA 10:56

Fundașul lui Juventus a explicat că a vorbit cu Suarez la două zile de la incident, deși insistă că nu trebuia să își ceară scuze, precizând că: "pentru a-și depăși rivalul trebuie să fii pregătit, eu știu când trebuie să provoci. Este ceva irațional, aproape o percepție emoțională".

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

"Balotelli e groaznic, voiam să-i dau o palmă! Și nu el e cel mai rău!" Dezvăluirile lui Chiellini

09/05/2020 LA 12:49
Fotbal

Cei doi jucători care au strâns 612 meciuri împreună

06/05/2020 LA 08:22
Subiecte asemănătoare
FotbalGiorgio ChielliniLuis Suárez
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Acord verbal pentru transferul lui Haaland. Norvegianul, cifre de 5 ori mai bune decât Ronaldo

ACUM 7 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe