"Sunt şase ani de când este acest caz şi aproape toţi sunt aici, dar lipseşte Karim, este păcat", a spus Mathieu Valbuena în faţa presei, înainte de a relata în faţa tribunalului corecţional din Versailles faimoasa lor conversaţie din 6 octombrie 2015, la centrul de antrenament al echipei de fotbal a Franţei de la Clairefontaine.
În acea seară, cei doi jucători au avut schimburi de replici în camera lui Benzema, iar Valbuena a afirmat că a ieşit "speriat şi bulversat" din acea conversaţie.
"Am fost coechipieri la echipa Franţei, cea mai mare mândrie pentru un fotbalist, şi niciodată nu mi-am imaginat că s-ar putea întâmpla aşa ceva", a regretat actualul mijlocaş al echipei elene Olympiakos Pireu. "M-am temut pentru cariera mea sportivă, pentru echipa Franţei. Ştiam că dacă acea înregistrare apare, va fi foarte complicat pentru mine", a precizat Valbuena.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV - PETRESCU, CA ȘI DEMIS DE LA CFR! BOLONI ȘI-A DAT ACORDUL DE PRINCIPIU SĂ VINĂ ÎN GRUIA

Benzema a lipsit, având meci în Champions League

Avocatul lui Benzema, care nu a fost prezent miercuri la tribunal, a explicat absenţa vedetei lui Real Madrid din "motive profesionale". Vârful lui Real Madrid a fost în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru gruparea din capitala Spaniei în duelul cu Șahtior, câștigat cu 4-0 (Benzema a și marcat un gol).
Jucătorul în vârstă de 33 de ani urma să fie audiat timp de trei zile la tribunalul din Versailles, alături de alte patru persoane bănuite a fi implicate în acest caz, a cărui victimă este Mathieu Valbuena (37 ani).
Benzema este judecat în scandalul "Sextape", care l-a vizat pe fostul său coleg Mathieu Valbuena, pentru "complicitate la tentativă de şantaj", riscând până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 75.000 de euro.
Scandalul a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Valbuena, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime în care apare şi actualul mijlocaş al lui Olympiakos Pireu.
Karim Benzema este acuzat că i-ar fi ajutat pe şantajişti, îndemnându-l pe Valbuena să le plătească suma solicitată, pentru ca acesta să evite posibila difuzare a înregistrării video respective.
Sursa: Agerpres
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
26/11/2022 LA 13:29
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
25/11/2022 LA 06:09