După ce a aflat că nu este convocat, atacantul lui PSG a vorbit pentru postul de radio Closs Continental, arătându-și nedumerirea față de această decizie a selecționerului: "Nu găsesc o explicație pentru motivul pentru care nu sunt convocat. Nu am cuvinte, pentru mine echipa națională este cea mai importantă. Este dificil de înțeles de ce nu sunt chemat, deoarece sunt într-un moment bun."
Singura explicație plauzibilă pe care ar putea-o oferi selecționerul "pumelor" ar fi aceea că vrea să întinerească echipa, Di Maria ajungând deja la 32 de ani. Dar nici acest argument nu ar sta în picioare, deoarece au fost convocați și alți fotbaliști trecuți de 30 de ani, deci neconvocarea starului de la PSG rămâne o enigmă.
https://i.eurosport.com/2016/06/07/1871162.jpg
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 6 ORE

Di Maria l-a dat exemplu pe Lionel Messi

"Dacă se vrea întinerirea echipei, cred că ar trebui să se facă cu toată lumea. Messi sau Otamendi joacă la un nivel înalt, dar după acest considerent nu ar mai trebui chemați la națională. La 32 de ani sunt bătrân? Am arătat că sunt la același nivel cu Neymar și Mbappe", a tunat Di Maria în intervenția sa.
De asemenea, atacantul argentinian a spus că va munci în continuare la echipa de club pentru a demonstra că merită să fie la națională: "Dacă muncesc foarte mult la club este pentru că îmi doresc să am o șansă și la echipa națională și să pot performa. Am fost la un nivel bun în ultimul an, dar ei nu m-au chemat. Voi continua să demonstrez că merit să îmbrac tricoul alb-albastru și îmi doresc din tot sufletul să o fac din nou. Dacă nu sunt chemat pentru că ei nu mă vor, eu voi continua să lupt pentru a fi acolo."
În sezonul precedent, Angel Di Maria a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști de la PSG, înscriind 12 goluri și dând 23 de pase decisive în toate competițiile (3 goluri și 7 assist-uri în Champions League). În startul acestui sezon, Di Maria a jucat în 3partide în Ligue 1 și a marcat un gol în victoria de la Nice, având și o pasă decisivă.
Di Maria a debutat la naționala Argentinei în 2009, iar de atunci a strâns 102 meciuri în tricoul primei reprezentative, înscriind 20 de goluri. Ultimul meci jucat de Di Maria pentru națională a fost în vara anului trecut, în meciul contra statului Chile din finala mică de la Copa America.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM O ZI