Dimitar Berbatov a vorbit pentru Betfair despre cel de-al 10-lea titlu la rând obținut de Ludogorets în Bulgaria și despre cât de important a fost aportul românilor Claudiu Keșerü și Cosmin Moți în acest timp. Berbatov îl susține pe Moți dacă acesta va alege să se retragă și să preia un alt rol în cadrul clubului.
"Este o realizare grozavă pentru Ludogorets să câștige campionatul pentru a 10-a oară la rând", a spus Berbatov. "Asta ne arată multe despre fotbalul pe care îl joacă. E o realizare uriașă chiar și pentru cei care privesc din afara fotbalului bulgar. Ne arată consistența lor și felul în care au construit an după an acest succes, așa că felicit echipa".

Dimitar Berbatov, impresionat de Claudiu Keșeru

Romanian Liga I
De ce nu pleacă FCSB în cantonament în străinătate! Ce măsuri au luat roș-albaștrii
06/01/2022 LA 10:10
Claudiu Keșerü este pe cale să fie din nou golgheterul campionatului bulgar. Ar fi al treilea sezon în care atacantul român ar câștiga acest titlu, după cele din 2017 și 2018. Keșeru a înscris 17 goluri în cele 24 de meciuri jucate în ediția curentă.
"Claudiu Keșerü este pe jumătate bulgar în opinia mea, după ce joacă de atât de mult timp aici. A fost mereu un jucător important pentru Ludogorets și iată că încă joacă bine și înscrie goluri. Va lăsa în urmă enorm echipei", a declarat Berbatov pentru Betfair.
"Cosmin Moți este și el de ani buni la echipă și e normal să se gândească să treacă la un alt rol în cadrul clubului. Îl susțin și știm cu toții că mulți jucători se pregătesc pentru un rol de conducere după ce se retrag", a încheiat Berbatov.
Romanian Liga I
FCSB nu-și ia jucători noi în această iarnă! Cine va pleca din lot și cum ar putea arăta echipa
27/12/2021 LA 08:14
Romanian Liga I
Keșeru rămâne la FCSB până la finalul sezonului! Motivul pentru care conducerea nu-l mai dă afară
24/12/2021 LA 16:17