Partida din a patra etapă a Ligii 3, care le-a pus față în față pe CSM Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni, nu va fi uitată prea curând. Radu Ungurianu, jucătorul gazdelor, a înscris după doar 4 secunde de la fluierul de start al meciului, după ce a șutat de la centrul terenului.
Balonul, trimis de la peste 50 de metri, l-a luat prin surprindere pe portarul celor de la Fălticeni, care era ieșit dintre buturi, neputând face nimic pentru a împiedica deschiderea scorului. Ungurianu, transferat în această vară de CSM Bucovina Rădăuți, a înscris, astfel, unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului mondial.
Fotbal
Răspunsul oferit de un coleg al lui Neymar când a fost întrebat de relația acestuia cu Mbappe
ACUM 38 MINUTE
Până în acest moment, recordul era deținut de Rafael Leao, care a marcat după 6,2 secunde, în meciul dintre AC Milan și Sassuolo din decembrie 2020. Portughezul a fost atunci mai rapid cu mai puțin de două secunde decât Paolo Poggi, care înscrisese în 2001 pentru Piacenza după doar 8,1 secunde, într-o partidă cu Fiorentina, intrând în Cartea Recordurilor.

Încă un gol spectaculos în Liga 3

Ligile inferioare din România au fost în ultimele zile gazdelor mai multor reușite spectaculoase.
În meciul dintre Farul II și Popești-Leordeni, Sasha Agiveli, un jucător de doar 18 ani de la Academia lui Gică Hagi, a înscris cu un lob de la 40 de metri.
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg
Liga
Lista accidentaților Barcelonei se mărește în fiecare zi! Cine este cel mai nou jucător indisponibil
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Mihai Stoichiță continuă declarațiile halucinante: "Liga Națiunilor nu te duce oricum nicăieri"
ACUM O ORĂ