Farul II a câștigat cu scorul de 2-0 meciul cu Popești-Leordeni, din a patra etapă a Ligii 3. Ceea ce a atras atenția în partida disputată la Constanța este golul înscris în minutul 85 de Sasha Agiveli.
Tânărul jucător al clubului lui Gică Hagi a semnat o reușită senzațională, înscriind cu un lob de la 40 de metri.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Gică Hagi are o strategie de selecție a jucătorilor de la Academia sa de fotbal care se bazează pe rezistență, inteligență, viteză de reacție, ritm și intensitate de joc, antrenorul declarând în 2020 că s-a inspirat de la proiectul lui Ajax.
"Am împrumutat ideea de la Ajax Amsterdam, club căruia i-am citit cărțile și teoriile dezvoltate acolo. Aceasta înseamnă că după ele analizăm un jucător atunci când îl selectăm. E vorba de tehnica lui, de inteligență, de personalitate și de viteză.
Într-un sistem referențial cu note de la 1 la 5, trebuie să analizăm cât de sus stă la aceste capitole, apoi îl analizăm și în afara terenului, cum stă la școală, cum se comportă în societate etc", a explicat Gică Hagi.

Gol spectaculos înscris de Jefte în Liga 1

Hagi are jucători care marchează goluri spectaculoase și la echipa din Liga 1. De exemplu, Jefte Betancor a reușit, în meciul cu Dinamo, golul acestui început de sezon, învingându-l pe Mihai Eșanu după o execuție incredibilă de la peste 50 de metri, care ne-a amintit de reușitele antrenorului său de la Farul.
În plus, în etapa a opta a Ligii 1, Enes Sali a marcat pentru Farul Constanța la 15 ani, 6 luni și 21 zile, după ce a plecat din propria jumătate cu mingea la picior și a driblat mai mulți adversari. Cu această reușită, tânărul jucător a intrat direct în istoria fotbalului românesc, devenind cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Romanian Liga I
Enes Sali, în presa din Spania! Ce au scris cei de la Marca despre cel mai tânăr marcator din Liga 1
16/09/2021 LA 07:42
Romanian Liga I
Farul obține un punct din deplasarea la Craiova grație unui gol marcat de Adi Petre
27/08/2021 LA 20:01