Este foarte probabil ca Erling Haaland să plece de la Borussia Dortmund anul viitor. Haaland putea pleca din Bundesliga chiar vara trecută, atunci când Chelsea era dornică să-l aducă pe Stamford Bridge înainte de a-și îndrepta atenția către Romelu Lukaku. Plecarea lui de la Dortmund nu s-a produs, dar cel mai probabil norvegianul va fi curtat începând de anul viitor, când intră în vigoare o clauză contractuală care le-ar permite cluburilor să plătească mai puțin pentru semnătura lui.
Agentul lui Haaland a vorbit acum, pentru publicația Sport1, despre viitorul atacantului de 21 de ani. Mino Raiola a spus că știe deja care sunt cele 4 echipe aflate în cursa pentru semnătura fotbalistuluid e 21 de ani: "Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară".
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13

Erling Haaland, țintă în 2022 pentru 4 cluburi uriașe

Erling Haaland, transferat de Borussia Dortmund în ianuarie 2020 de la Salzburg pentru doar 20 de milioane de euro, este cotat acum de site-ul transfermarkt.com la 150 de milioane de euro.Potrivit presei din Anglia, Manchester City va fi primul club care va încerca să bifeze transferul lui Haaland vara viitoare.
Cei de la The Times au anunțat că norvegianul în vârstă de 21 de ani este principala țintă de pe piața de mercato pentru oficialii campioanei din Premier League, care vor demara negocierile cu agentul lui Haaland, Mino Raiola, în ianuarie. Impresarul și-ar dori să obțină un salariu de 50 de milioane de euro pentru Haaland. Unul dintre atuurile pe care City le are în fața celorlalte cluburi care sunt interesate de semnătura lui Haaland este faptul că tatăl tânărului fotbalist a evoluat în perioada 2000-2003 la Manchester.
https://i.eurosport.com/2021/12/10/3269121.jpg
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49