În ciuda faptului că "diavolii" au făcut toate eforturile să îi prelungească înțelegerea, tânărul portar a preferat în vară salariul superior de la formația pariziană și perspectiva câștigării trofeelor. Fanii lui Milan nu au tolerat bine această "trădare" și la Euro au arborat mai multe bannere în care numele goalkepeerului a fost transformat în "Dollarumma".
Acum, Donnarumma se întoarce pentru prima oară pe San Siro, pentru duelul Italia - Spania, iar premisele nu sunt favorabile în perspectiva unui armistițiu cu ultrașii. De altfel, deja prin oraș au fost arborate mai multe mesaje împotriva tânărului portar.
"Nu vei fi niciodată binevenit la Milano. Om de nimic", au scris fanii pe un pod aflat chiar lângă hotelul în care e cazată naționala squadrei azzurra.
Cupa Mondială FIFA
Final de infarct în grupa E! Japonia și Spania s-au calificat în optimi! Germania e OUT
ACUM 13 ORE
Ultrașii anunță că portarul va fi huiduit permanent diseară, spre dezamăgirea goalkeeperului. "Mereu am dat tot pentru AC Milan, mi-ar părea foarte rău să mă trateze cu ostilitate, mai ales că e vorba de un meci al naționalei", a spus portarul înainte de meci, potrivit Gazzetta dello Sport.
CITEȘTE ȘI:
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SERGIO RAMOS, FOTBALISTUL CARE NU A DEBUTAT ÎNCĂ PENTRU PSG. POHCETTINO: "ASTA E REALITATEA"

Donnarumma, cel mai bun jucător de la Euro. Buffon îl vedea "Balon de Aur"

Donnarumma a ajuns la PSG după cea mai importantă performanță a carierei. În vară, a câștigat Euro, cu Italia și a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Sosit plin de încredere la Paris, italianul a avut mari dificultăți să câștige duelul cu Keylor Navas, pentru un post de titular, dar a impresionat cu City, în Ligă, lucru care s-ar putea dovedi decisiv în perspectiva numărului 1 din poarta echipei lui Pochettino.
În contextul celor întâmplate la Euro, Buffon, poate cel mai mare portar din istorie, era convins că tânărul său urmaș merită "Balonul de Aur". Locul 2 în 2006, când s-a impus compatriotul Cannavaro, noul portar al Parmei este ultimul portar care a accesat podiumul "Balonului de Aur".
"După părerea mea, el poate deveni, cu siguranță, câștigător al Balonului de Aur. Având în vedere calitățile sale și după ceea ce a arătat, Gigio ar trebui să fie Balonul de Aur", a spus Buffon, potrivit Sky Sport Italia, după turneul final.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10