De când a ajuns la Real Madrid, în iulie 2019, Eden Hazard a suferit numeroase accidentări, dar se părea că perioada de coșmar a belgianului s-a terminat și acesta este pe drumul cel bun. Din nefericire pentru el și pentru Real Madrid, fotbalistul de 30 de ani a părăsit mai repede antrenamentul echipei din urmă cu cinci zile și a fost supus unor investigații amănunțite.
Deși lipsa belgianului de la antrenamentul s-a datorat "oboselii musculare", așa cum au transmis oficialii clubului, se pare că este din nou vorba despre o accidentare mai serioasă. Jurnaliștii de la El Mundo Deportivo au transmis că Hazard are o problemă severă și va lipsi cel puțin 3 săptămâni din echipa lui Zidane, însă această veste nu mai surprinde pe nimeni, pentru că belgianul nu a reușit până acum să lege foarte multe meciuri la campioana Spaniei.

Eden Hazard nu se dă la o parte și le răspunde criticilor

La Liga
Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție
22/10/2022 LA 20:59
Totuși, Hazard nu pare descumpănit de lipsa meciurilor în Spania. Fostul star al lui Chelsea speră să depășească problemele fizice și să joace chiar și la vârsta de 36 de ani: "Sper să joc fotbal cât se poate de mult, mereu încerc să mă bucur de timpul petrecut pe teren. Când voi ajunge la finalul carierei vreau să mă uit în spate și să fiu mândru, însă prioritatea mea de acum este să joc bine și să mă bucur de fotbal. Încerc să mă concentrez doar pe următorul meci, pe următorul antrenament.
De abia am împlinit 30 de ani și atât cât corpul îmi va permite, sper să mai joc pentru încă alți șase ani. Sunt norocos că atunci când sunt accidentat și blocat în casă, am familia alături de mine și pot trece mai ușor peste toate acestea. Nu este sfârșitul lumii pentru mine când mă accidentez pentru că petrec timp alături de copii", a spus Hazard pentru On The Front Foot.
Până acum, Hazard a ratat 44 de meciuri pentru Real din cauza accidentărilor, un număr imens pentru un sezon și jumătate. Această nouă accidentare a belgianului vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru madrileni. Real traversează o perioadă de criză și chiar dacă madrilenii sunt pe locul 3 în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, șansele la titlu sunt infime, diferența față de Atletico Madrid fiind de 8 puncte, iar echipa lui Simeone are și un meci în minus.
În aceste condiții, singurul obictiv rămas încă în picioare pentru madrileni rămâne Champions League, dar acolo concurența e mult mai serioasă, iar felul cum a arătat Realul în acest sezon nu conferă prea multe șanse la trofeu.
Supercupa Europei
Așteptarea a luat sfârșit! Eden Hazard ar putea juca în prima sa finală pentru Real Madrid
10/08/2022 LA 08:10
La Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56