De când a ajuns la Real Madrid, Eden Hazard a suferit numeroase accidentări, dar se părea că perioada de coșmar a belgianului s-a terminat și acesta este pe drumul cel bun. Din nefericire pentru el și pentru Real Madrid, fotbalistul de 30 de ani a părăsit mai repede antrenamentul echipei de astăzi și urmează să fie supus unor investigații amănunțite.
Deși lipsa belgianului de la antrenamentul de ieri s-a datorat "oboselii musculare", așa cum au transmis oficialii clubului, se pare că este din nou vorba despre o accidentare mai serioasă. Jurnaliștii de la El Mundo Deportivo notează că Hazard are o problemă severă și va lipsi cel puțin 3 săptămâni din echipa lui Zidane.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971497.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46

Hazard a ratat 43 de meciuri pentru Real Madrid din cauza accidentărilor

Dacă informațiile din presa iberică se vor adeveri, vorbim despre cea de-a 11-a accidentare a lui Eden Hazard într-un an și jumătate, cât a trecut de când el a fost transferat de la Chelsea la Real Madrid. În cazul în care absența belgianului se va întinde pe cel puțin 3 săptămâni, acesta va rata meciurile din La Liga cu Huesca (d), Getafe (a), Valencia (a) și Valladolid (d), dar și manșa tur a optimilor Champions League, pe care Realul o va juca în deplasare cu Atalanta.
Până acum, Hazard a ratat 43 de meciuri pentru Real din cauza accidentărilor, un număr imens pentru un sezon și jumătate. Această nouă accidentare a belgianului vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru madrileni.
Real traversează o perioadă de criză și chiar dacă madrilenii sunt pe locul 3 în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, șansele la titlu sunt infime, diferența față de Atletico Madrid fiind de 10 puncte, iar echipa lui Simeone are și un meci în minus.
• Citește și: REAL MADRID, ELIMINATĂ DIN CUPA SPANIEI DE ALCOYANO, O ECHIPĂ DIN LIGA A 3-A
În aceste condiții, singurul obictiv rămas încă în picioare pentru madrileni rămâne Champions League, dar acolo concurența e mult mai serioasă, iar felul cum a arătat Realul în acest sezon nu conferă prea multe șanse la trofeu.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01