Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă coșmarul pentru Eden Hazard! Belgianul s-a rupt din nou și va lipsi o bună perioadă de timp

Nicu Savin

Actualizat 03/02/2021 la 17:25 GMT+2

Eden Hazard nu a fost ieri prezent la antrenamentul Realului, iar astăzi a părăsit sesiunea mai repede decât colegii săi. Presa din Spania anunță că este vorba despre o nouă accidentare serioasă a belgianului, care l-ar putea ține departe de gazon cel puțin 3 săptămâni.

Eden Hazard - Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

De când a ajuns la Real Madrid, Eden Hazard a suferit numeroase accidentări, dar se părea că perioada de coșmar a belgianului s-a terminat și acesta este pe drumul cel bun. Din nefericire pentru el și pentru Real Madrid, fotbalistul de 30 de ani a părăsit mai repede antrenamentul echipei de astăzi și urmează să fie supus unor investigații amănunțite.
Deși lipsa belgianului de la antrenamentul de ieri s-a datorat "oboselii musculare", așa cum au transmis oficialii clubului, se pare că este din nou vorba despre o accidentare mai serioasă. Jurnaliștii de la El Mundo Deportivo notează că Hazard are o problemă severă și va lipsi cel puțin 3 săptămâni din echipa lui Zidane.
Hazard ante el Atheltic

Hazard a ratat 43 de meciuri pentru Real Madrid din cauza accidentărilor

Dacă informațiile din presa iberică se vor adeveri, vorbim despre cea de-a 11-a accidentare a lui Eden Hazard într-un an și jumătate, cât a trecut de când el a fost transferat de la Chelsea la Real Madrid. În cazul în care absența belgianului se va întinde pe cel puțin 3 săptămâni, acesta va rata meciurile din La Liga cu Huesca (d), Getafe (a), Valencia (a) și Valladolid (d), dar și manșa tur a optimilor Champions League, pe care Realul o va juca în deplasare cu Atalanta.
Până acum, Hazard a ratat 43 de meciuri pentru Real din cauza accidentărilor, un număr imens pentru un sezon și jumătate. Această nouă accidentare a belgianului vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru madrileni.
Real traversează o perioadă de criză și chiar dacă madrilenii sunt pe locul 3 în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, șansele la titlu sunt infime, diferența față de Atletico Madrid fiind de 10 puncte, iar echipa lui Simeone are și un meci în minus.
În aceste condiții, singurul obictiv rămas încă în picioare pentru madrileni rămâne Champions League, dar acolo concurența e mult mai serioasă, iar felul cum a arătat Realul în acest sezon nu conferă prea multe șanse la trofeu.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo