Cupa Spaniei a făcut miercuri seara o victimă cu renume. Real Madrid a părăsit competiția în 16-mile competiției, "scufundată" de Alcoyano, o echipă de Liga a 3-a. Zidane a trimis în teren o echipă alcătuită în cea mai mare parte din rezerve, desconsiderând ușor echipa adversă. Aceasta s-a dovedit a fi un adversar imbatabil pentru rezervele lui Real.
La capătul unei reprize fade, fără vreo fază notabilă de poartă, Militao a deschis scorul pentru madrileni, din centrarea lui Marcelo, un gol construit și finalizat de linia de fundași. Golul egalizator a lui Alcoyano, care a dus meciul în prelungiri, a fost opera lui Solbes, în minutul 80.

Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de o echipă cu un buget minuscul

Liga
3 transferuri pentru istorie! Realul Madrid "galactic" 2024: așa va arăta cea mai bună echipă
ACUM O ORĂ
În reprizele de prelungire, Zidane a aruncat în luptă artileria grea, introducând în joc pe Asensio, Hazard și Kroos, după ce în minutul 67 intrase și Benzema. Mișcări de trupe ineficiente însă, cei care au marcat fiind tot cei de la Alcoyano, în minutul 115, cu un șut de efect al lui Casanova, care a "cucerit" astfel un loc în optimile de finală ale competiției.
Ceea ce este cu adevărat impresionant la succesul echipei din Liga a 3-a este faptul că micuța echipă Alcoyano are un buget de 700.000 de euro, potrivit marca.com. În comparaţie, campioana en titre a Spaniei are un buget pentru sezonul 2020/2021 de aproape 500 de milioane de euro.Jucătorii lui Alcoyano nu vor uita niciodată experiența de miercuri seară.
Jose Juan Figueras, portarul echipei Alcoyano, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul de miercuri, va împlini, pe 25 ianuarie, 42 de ani, iar atacantul Juli, care a intrat pe teren în minutul 60, are vârsta de 39 de ani. Alcoyano, echipa oraşului Alcoy din regiunea Valencia, a promovat anul trecut în liga a treia. Echipa a jucat şi în prima ligă, după Al Doilea Război Mondial.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
ACUM 21 ORE
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
IERI LA 06:02