Eredivisie nu va mai încheia sezonul 2019/2020. Anunțul oficial a venit astăzi după ce Federația și cluburile au decis să pună punct stagiunii când mai erau de jucat 9 partide.
Interdicția de a se juca partide în Olanda până în septembrie nu a lăsat alte opțiuni pentru Federație, lucru acceptat și de UEFA din moment ce este vorba despre o hotărâre guvernamentală.

Sezon anulat

Fotbal
Pepi, ultimul "puști" minune al SUA, dublă cu Jamaica. Uimitor ce tineri fotbaliști au Statele Unite
08/10/2021 LA 08:52
Sezonul 2019/2020 nu va avea echipe retrogradate sau promovate. Deși clasamentul din momentul suspendării sezonului va fi considerat cel final, titlul de campioană nu va fi acordat!
Ajax și AZ Alkmaar se aflau la egalitate în clasament iar regulamentul o avantaja pe Ajax, cea care avea un golaveraj superior, în timp ce AZ avea rezultatele directe, însă acest lucru nu reprezintă un criteriu în stabilirea clasamentului în Olanda. Până la urmă, s-a decis că trofeul nu va avea un câștigător în sezonul 2019/2020. Clasamentul final este luat în considerare doar pentru stabilirea echipelor calificate în cupele europene. Ajax va merge astfel direct în grupele UEFA Champions League.
De Telegraaf a anunțat vineri dimineață că Federația a trimis către cluburi o scrisoare prin care li s-a cerut să aleagă din 3 scenarii: în primul se respecta clasamentul din momentul suspendării, însă fără retrogradare și promovare; în cel de-al doilea scenariu ultimele 2 cluburi din clasament retrogradau și primele 2 din divizia secundă promovau; în cel de-al 3-lea scenariu, Eredivisie pornea cu 20 de echipe în sezonul următor.
În final, s-a decis pentru primul scenariu, lucru contestat de cei de la SC Cambuur și De Graafschap, echipele aflate pe primele 2 poziții în divizia secundă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Ionuț Radu, la un pas de a pleca de la Inter! Ce portar își doresc italienii să aducă în iarnă
04/10/2021 LA 14:57
Premier League
Van de Beek, adio United. Presa engleză anunță unde va evolua din iarnă mijlocașul olandez
04/10/2021 LA 11:49