Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cuvinte frumoase ale lui Ten Hag despre Răzvan Marin: "Are o tehnică fabuloasă!"

Sebastian Ujica

Publicat 11/01/2020 la 16:51 GMT+2

Erik Ten Hag, antrenorul celor de la Ajax, a vorbit despre situația internaționalului român, Răzvan Marin.

Razvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Informațiile referitoare la posibila plecare a lui Răzvan Marin de la Ajax au circulat intens în ultimele zile. Deși perioada de transferuri abia se află la început, tot mai multe zvonuri îl dădeau ca și plecat pe mijlocașul român de la formația olandeză, tehnicianul „lăncierilor”, Erik ten Hag, are în continuare așteptări și este decis să-i ofere șanse lui Marin.
Ten Hag a avut o intervenție pentru Fox Sports, citată de publicația Voetbalprimeur, în care dezvăluie că îi oferă fostului jucător al lui Viitorul încrederea sa totală și că se va baza pe serviciile sale în planurile tactice pe care dorește să le pună în aplicare în viitorul apropiat.
Mai mult, olandezul a explicat motivele pentru care Marin nu joacă și i-a trasat jucătorului problemele de joc pe care trebuie să le rezolve pentru a prinde mai multe minute. "Răzvan este adesea implicat în acțiunile periculoase de gol, are putere în dueluri, are contribuția sa. El va trebui să acționeze mai repede, pentru că jucăm în spații foarte mici. Un exemplu bun care face asta este, de exemplu, Donny van de Beek, dar acum este altceva față de sezonul trecut. Nu este ușor să aduci jucători, plus că 50 la sută din achiziții nu reușesc.
Pentru jocul pe care îl practicăm este greu de estimat dacă se va impune sau nu. Poate să o facă sau nu. Răzvan are o tehnică fabuloasă, va trebui să o lege cu gândirea rapidă” , a explicat tehnicianul lui Ajax.
Mediafax
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo