Ajax Amsterdam a criticat poziția Federației din Olanda (KNVB) în ceea ce privește sezonul început în august 2019. KNVB a emis un comunicat miercuri prin care și-a exprimat dorința de a urma direcția UEFA de a încheia sezonul oprit din cauza pandemiei de COVID-19 până pe 3 august.
Prin vocea lui Marc Overmas, Ajax a cerut ca acest sezon să fie încheiat acum și anulat complet! Acesta a comparat atitudinea UEFA cu cea pe care a avut-o președintele Statelor Unite, Donald Trump.
Liga este moartă, viețile sunt mai importante. De ce să fie vorba despre bani și nu binele oamenilor în acest moment? Speram ca KNVB să ia o decizie independentă, dar acum se ascund în spatele UEFA. Am probleme cu a înțelege aceste lucruri. Noi în Olanda nu suntem atât de dependenți de drepturile TV cum sunt Spania, Anglia, Italia și Germania. Cred că aceste țări au pus UEFA sub mare presiune să continue să se joace indiferent de consecințe. Compar KNVB și UEFA cu ceea ce făcea Donald Trump în urmă cu o săptămână când credea că economia este mai puternică decât coronavirusul. Hallo! Mor mai bine de 100 de persoane în fiecare zi în Olanda din cauza coronavirusului! | Marc Overmars
Fotbal
Veste fantastică din Germania! Dietmar Hopp a făcut ca vaccinul anti COVID19 să fie gata mai devreme
01/04/2020 LA 07:32
Eredivisie a fost suspendată luna trecută cu Ajax pe primul loc în fața celor de la AZ Alkmaar grație golaverajului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Liga Campionilor UEFA
UEFA a anunțat programul din optimile Champions League! Ce super-meci se joacă de Valentine’s Day
07/11/2022 LA 17:05