Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tudor Băluță a ajuns în Olanda! Mesajul mijlocașului român pentru fanii lui Ado Den Haag

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/01/2020 la 15:24 GMT+2

Tudor Băluță a fost împrumutat de Brighton la Ado Den Haag până la finalul sezonului, după jumătate de an petrecut la formația din Premier League.

baluta den haag

Credit imagine: Eurosport

Băluță va juca la formația pregătită de Alan Pardew până în vară, după jumătate de sezon petrecut în Anglia, timp în care n-a bifat vreun meci în Premier League.
Mijlocașul de 20 de ani le-a transmis un mesaj fanilor lui Ado Den Haag, înaintea debutului său din weekend:
"Salutare, tuturor fanilor lui ADO Den Haag! Sunt Tudor Băluță, noul jucător al echipei. Sunt foarte fericit să fiu aici și abia aștept să ne întâlnim duminică.", a fost mesajul lui Băluță pe contul de Twitter al olandezilor.
Băluță este al cincilea transfer al celor de la Ado, formație aflată pe penultimul loc în Olanda și pregătită de Alan Pardew, fostul tehnician al lui West Ham, Newcastle și Southampton.
"Băluță este un internațional român de mare calitate, care poate juca atât pe poziția de mijlocaș defensiv, cât și ca mijlocaș central. Astfel, Tudor îi poate oferi noului manager Alan Pardew mai multe opțiuni și poate contribui la lupta pentru evitarea retrogradării.", au scris olandezii de la vi.nl.
tudor baluta

Băluță, un singur meci pentru Brighton

Tudor Băluță a bifat un singur meci în tricoul primei echipe a celor de la Brighton. Pe 25 septembrie, mijlocașul de 20 de ani a fost integralist într-un meci din Cupa Ligii Angliei, pierdut împotriva lui Aston Villa, scor 1-3.
Crescut de Viitorul, Băluță a fost transferat în 2019 la Brighton, după ce oficialii din Premier League au plătit 2,9 milioane de euro. 4 milioane de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță la momentul actual, conform transfermarkt.com.
tudor baluta
Băluță a adunat 7 selecții pentru prima reprezentativă a României și 6 pentru naționala de tineret. În triocul naționalei U21, mijlocașul a ajuns până în semifinalele Campionatului European din vara trecută.
Den Haag opcupă penultimul loc în Eredivisie, la 3 puncte de salvarea de la retrogradare. Băluță ar putea deveni eligibil încă de astăzi și va putea juca în primul său meci pentru Ado Den Haag chiar duminică, contra lui Waalwijk.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo