Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care este starea olandezului care a fost resuscitat pe teren la finalul meciului Alkmaar - NEC

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/10/2023 la 17:39 GMT+2

Atacantul olandez Bas Dost, jucătorul echipei NEC Nijmegen, se recuperează la spital după ce s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului cu formația AZ Alkmaar, întrerupt duminică în prima ligă olandeză de fotbal - Eredivisie, scrie Reuters.

Bas Dost stracił przytomność w meczu AZ Alkmaar - NEC Nijmegen

Credit imagine: Getty Images

Fostul internațional olandez, în vârstă de 34 de ani, care și-a recăpătat cunoștința și a fost scos de pe teren pe targă, a anunțat ulterior pe rețelele de socializare că se simte bine.
"Meciul AZ - NEC a fost oprit în minutul 90, duminică seara, la scorul de 1-2. Bas Dost s-a prăbușit pe gazon și a fost imediat ajutat de toate serviciile de urgență prezente. Dost a fost scos de pe teren de către serviciile de urgență și transportat la spital", a precizat clubul NEC Nijmegen într-un comunicat.
În timp ce primea îngrijiri medicale, jucătorii ambelor echipe s-au adunat în jurul lui Dost, care a marcat primul gol al meciului și a oferit pasa decisivă la a doua reușită a echipei sale.
"Sunt bine. Ajutorul pe care l-am primit pe teren a fost fantastic", și-a liniștit Dost fanii într-un mesaj postat pe rețeaua X. "Sunt în spital acum și mă simt bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul", a adăugat atacantul, citat de Agerpres.
Clubul AZ Alkmaar a postat la rândul său un mesaj în care a scris: "Bas Dost este, din fericire, conștient. Îi dorim recuperare rapidă și putere, Bas".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo