Samuel Eto'o este de părere că Ansu Fati este cel "care va prelua Barcelona de la Lionel Messi", catalanii fiind acum nevoiți să-și imagineze tot mai mult cum va arăta echipa de pe Camp Nou fără superstarul argentinian, de șase ori câștigător al Balonului de Aur. Giganții din La Liga și-au văzut căpitanul vara trecută încercând un transfer, fiind nemulțumit de situația de la echipă.
În cele din urmă, Messi a fost convins să rămână la Barcelona de presiunile conducerii privind un eventual proces la tribunal. Leo a hotărât să continue pe Camp Nou și să-și onoreze ultimul an de contract în Spania, însă argentinianul nu este convins că-și va prelungi înțelegerea cu Barcelona în vara acestui an. Barca încă speră că-l va ține pe Messi la echipă, însă argentinianul este curtat de Manchester City și Paris Saint-Germain.

Cine-l poate înlocui pe Leo Messi la Barcelona

Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 18 ORE
Dacă Leo Messi ar părăsi Barcelona, fără doar și poate s-ar crea un uriaș gol la echipă. De aceeași părere este și camerunezul Samuel Eto'o, în vârstă de 39 de ani. Fostul atacant al Barcelonei crede totuși că singurul care poate veni din urmă pentru a se impune la echipă așa cum o face în prezent Messi este Ansu Fati.
"Cred că Fati este un jucător de mare viitor. Reușește lucruri incredibile la echipă, clubul trebuie să aibă foarte mare grijă de el, să se îngrijească de el. Să sperăm că va putea să umple golul pe care Messi îl va lăsa la un moment dat în urmă la Barcelona", a spus Samuel Eto'o pentru SPORTbible
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40