Gonzalo Higuain, ajuns la 33 de ani, este fotbalistul care a strâns cele mai multe partide disputate în compania lui Leo Messi și Cristiano Ronaldo în ultimul deceniu. Argentinianul care joacă acum pentru Inter Miami, în Statele Unite ale Americii, a făcut o serie de dezvăluiri despre cei doi coloși din fotbalul mondial.
"Dacă sunt cel care am jucat cel mai mult cu Messi și cu Cristiano, asta înseamnă că eu sunt cel care îi înțelege cel mai bine! Problema nu e la ei, e la tine ca să poți să-i înțelegi pe Cristiano și pe Messi. Iar eu i-am înțeles perfect. Știam ce le place și ce nu le place, ce îi face să se simtă în largul lor și ce nu. Iar eu cred că știu ce au apreciat la mine.

Dezvăluirile lui Gonzalo Higuain despre Leo Messi și Cristiano Ronaldo

Liga
"Barcelona mai poate câștiga titlul doar printr-un miracol". Concluzia unei etape nebune
ACUM 15 ORE
Poate voi părea un infatuat, dar cred că au apreciat că nu joc toate mingile doar cu ei! Și apoi au simțit că se pot baza pe mine. Când toată lumea se bazează pe ei, asta îi obligă să simtă mai multă responsabilitate. Dar cu mine știau că pot avea încredere. Sunt doi jucători complet diferiți și am avut privilegiul să mă distrez cu ei dar și să învăț multe de la ei", a declarat Higuain într-un interviu pentru publicația argentiniană La Nacion.
În vârstă de 33 de ani, Higuain a părăsit campionatele din Europa și a ajuns în MLS, acolo unde a semnat cu echipa patronată de David Beckham, Inter Miami. În 2020, Gonzalo Higuain a plecat de la Juventus și a semnat cu Inter Miami. Higuain a evoluat până acum în 9 partide pentru trupa lui David Beckham, alături de care a jucat la Real Madrid în timpul sezonului 2006/07.
Serie A
Cristiano Ronaldo, taxat de italieni după prestația lamentabilă contra Milanului! Ce notă a primit
ACUM 16 ORE
Liga
"Neymar s-a săturat să aştepte Barcelona". Pe cine iau catalanii, după ce l-au ratat pe brazilian
IERI LA 16:56