Formația lui Deschamps a obținut prima victorie într-una dintre finalele "grupei morții", impunându-se cu 1-0 în fața Germaniei. Chiar dacă Mbappe, Griezmann și Benzema nu au strălucit, "cocoșii" au arătat impresionant la nivel defensiv. Pogba și Kante au făcut un meci mare, stopând din fașă majoritatea atacurilor panzerelor, în timp ce Varane a fost impresionant în centrul defensivei. Ca atare, cota campioanei mondiale la câștigarea trofeului a scăzut puțin, fiind evident considerată în continuare marea favorită la cucerirea trofeului.

Belgia și Italia au impresionat la Euro 2020. Anglia, succes important

Naționala Hexagonului e secondată de Belgia și Anglia. "Dracii roșii" i-au administrat un scor de neprezentare Rusiei (în absența lui De Bruyne, insuficient refăcut după faultul lui Rudiger, din finala Ligii) și probabil se vor califica fără emoții de pe primul loc în grupă. În schimb, naționala lui Southgate a câștigat derby-ul grupei, contra finalistei de la ultimul Mondial, Croația. Un pas important pentru Kane&Co în perspectiva câștigării grupei, dar marea problemă va fi reprezentată de duelul din optimi: în măsura în care își câștigă grupa, Anglia va da în prima fază eliminatorie a competiției peste locul doi din grupa Franței, Germaniei și Portugaliei.
Liga
Benzema a rupt tăcerea cu privire la șansele sale la Balonul de Aur! Ce a declarat francezul
ACUM 2 ORE
Italia, care nu a reușit calificarea la Mondialul din Rusia, din 2018, este a patra favorită la trofeu, squadra azzurra arătând impecabil de când a fost preluată de Mancini.
Dacă până acum Italia ne obișnuise cu o apărare de netrecut, și ofensiva e la cel mai înalt nivel. În meciul de debut, cu Turcia, 3-0, Azzurrii au avut în Berardi, Insigne și Immobile trei jucători capabili oricând să creeze pericol în fața porții.
Cotele la câștigarea Euro, după prima rundă din grupe
  • Franța - 4,5
  • Anglia - 6
  • Belgia - 6
  • Italia - 7
  • Portugalia - 7
  • Spania - 9
  • Germania - 10
  • Olanda - 14
  • Croația - 50
Etapa a doua din grupele Euro 2020 începe astăzi. Duelurile de miercuri vor fi:
Finlanda - Rusia (ora 16:00)
Turcia - Țara Galilor (ora 19:00)
Italia - Elveția (ora 22:00)
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
ACUM 6 ORE
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 9 ORE