Austriecii au câștigat cu 3-1, în fața naționalei veteranului Goran Pandev.

Marko Arnautovic, bucurie controversată după gol

Marko Arnautovic a intrat pe teren în minutul 59, iar în minutul 89 a reușit să înscrie golul de 3-1 și a închis practic orice speranță pentru macedoneni.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Atacantul a fost foarte nervos după gol și a făcut niște gesturi pentru care a fost acuzat de rasism. Arnautovic a gesticulat vehement și a strigat de mai multe ori, dar căpitanul Alaba i-a pus mâna la gură și a încercat să-l calmeze.
"Noi, fotbaliștii, ne dorim mereu să jucăm, dar ați văzut ce fel de caracter este. A intrat și a dat 100% imediat. De aceea îl percep ca un lucru pozitiv", a spus Alaba despre colegul său.
Apoi, austriacul a făcut un gest cu semnul OK către macedoneanul Ezgjan Alioski. Marca scrie că acest gest este considerat rasist în anumite cercuri.
Arnautovic a fost supărat și pentru că nu a intrat pe teren din primul minut, acest lucru văzându-se din gesturile în care arăta că trebuia să fie pe teren.
"Au existat câteva cuvinte dure, ieri, în tensiunea meciului, iar pentru acestea doresc să-mi prezint scuzele, mai ales prietenilor mei din Macedonia de Nord și Albania.
Vreau să spun un lucru foarte clar: NU SUNT RASIST! Am prieteni în aproape toate țările și susțin diversitatea. Cine mă cunoaște este conștient de acest lucru", a explicat Arnautovic, pe Instagram.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11