Din postura de campioană mondială, Franța pleca la acest Euro drept mare favorită. Kante, cel mai bun închizător din lume, și trioul incredibil din atac - Mbappe, Griezmann, Benzema - păreau să fie principalele atuuri ale unei țări care poate alinia oricând 3 formule de start de mare valoare.
Aseară, contra Elveției, Franța nu a reușit să administreze un avans de două goluri, după ce în a doua repriză a dat măsura talentului său și a revenit de la 0-1. Prima reprezentativă din Hexagon nu s-a comportat ca o echipă și e de așteptat ca Dider Deschamps să plătească pentru contra-performanța de la Euro cu postul.
"Nu asta e întrebarea acum, dacă voi mai continua sau nu. Eu sunt responsabil. Când lucrurile merg rău, antrenorul e de vină, dar vreau să vă spun că există o mare unitate în rândul lotului. Eu sunt cu ei și ei sunt cu mine. Vom avea nevoie de timp pentru a ne reveni după această înfrângere", a spus Deschamps la final, potrivit getfootballnewsfrance.com.
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17

Zidane, mare favorit să conducă Franța spre Mondialul din Qatar

Presa franceză scrie că sunt șanse mari ca tehnicianul să fie îndepărtat de la cârma naționalei, după un mandat de 9 ani, în care a reușit să câștige titlul mondial. Zinedine Zidane, care s-a despărțit de Real Madrid în această vară, e marele favorit să îl înlocuiască.
Acesta părea că va continua fie la Juventus, fie la PSG, însă în acest moment prima reprezentativă pare cea mai probabilă destinație, în contextul în care celelalte două variante au căzut de ceva timp. De altfel, Zizou visează să ajungă la cârma naționalei pe care a dus-o spre titlul mondial în 1998. Peste doar un an și jumătate, Franța vrea să câștige Mondialul din Qatar, iar fostul mare mijlocaș visează la un nou titlu suprem, de data asta din postura de antrenor.
"Știu că-și dorește să fie selecționerul Franței și sunt convins că va reuși asta", a spus Florentino Perez duminică, potrivit Marca.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58