Harry Kane nu a strălucit în faza grupelor Euro 2020, în primele 3 partide de la turneul final nereușind să înscrie niciun gol. În schimb, atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat în fiecare meci din fazele eliminatorii, ajungând la 4 goluri, cu unul mai puțin decât Cristiano Ronaldo și Patrik Schick, cei care sunt în acest moment golgeterii competiției.
Selecționerul Gareth Southgate spunea după primele meciuri de la Euro 2020 că jucătorul lui Tottenham va fi de neoprit după ce va reuși să spargă gheața: "Stați liniștiți. După ce va găsi drumul spre plasă, nu se va mai opri". Acest lucru s-a și întâmplat, iar acum, Dimitar Berbatov l-a lăudat pe Harry Kane, despre care spune că a avut un parcurs impresionant.
"Kane a fost excelent în fazele eliminatorii. Mulți l-au criticat în grupe, dar el le poate spune astăzi ceva: 'Duceți-vă naibii!' Chiar și marii fotbaliști pot avea perioade mai puțin bune, însă și în partidele în care nu marca alerga pentru echipă. Au venit și golurile", a declarat Berbatov, potrivit publicației Goal.
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36
Fostul fotbalist bulgar a vorbit și despre penalty-ul ratat de Kane în semifinala cu Danemarca, punând vina pentru executia ratată pe presiunea pe care a resimțit-o atacantul Angliei.
"Presiunea era imensă. Nu vă puteți imagina ce înseamnă să tragi de la 11 metri când toate speranțele națiunii apasă pe umerii tăi. Toți depind de tine, chiar dacă nu vrei să te gândești la asta. Nu a fost un șut bun, dar a avut noroc și a marcat", a conchis Berbatov.

Englezii vor să-și doneze primele

Anglia se va duela cu Italia pe Wembley pentru titlul de campioană a Europei. În cazul în care își vor adjudeca râvnitul trofeu, englezii au de gând să-și doneze primele, a căror valoare totală se ridică la 9,5 milioane de lire, către Sistemul Național de Sănătate, care a mai fost sprijinit financiar în trecut de Jordan Henderson și de Harry Maguire.
Meciul dintre Italia și Anglia este programat duminică, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01