Mount și Chilwell au interacționat cu coechipierul lor de la Chelsea, Gilmour, după remiza Angliei cu Scoția, vineri. Scoția a confirmat luni dimineață că Gilmour a avut rezultat pozitive și a intrat în izolare.

Mount și Chilwell în izolare

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Duo-ul britanic Mason Mount și Ben Chilwell a intrat în autoizolare ca măsură de precauție în urma interacțiunii lor cu mijlocașul Scoției Billy Gilmour, care a avut rezultat pozitive pentru coronavirus.
Mount și Chilwell s-au îmbrățișat și au vorbit cu Gilmour după partida Angliei de la Euro 2020, cu Scoția de pe Wembley.
„Ca măsură de precauție în acest moment și în consultare cu Public Health England, Ben Chilwell și Mason Mount se izolează după interacțiunea cu jucătorul Scoției Billy Gilmour de la meciul de vineri.
Cei doi vor fi ținuți departe de restul jucătorilor Angliei și de staff, în așteptarea unor discuții suplimentare cu PHE. Întreaga echipă a fost testată luni după-amiază și toate testele au fost din nou negative, așa cum a fost și cazul celor PCR de la UEFA de duminică.
Vom continua să urmăm toate protocoalele Covid-19 și regimul de testare UEFA, rămânând în același timp în contact strâns cu PHE.”, a comunicat FA.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11