Articol scris de Alex Masgras
Chiar dacă înainte de startul Campionatului European, Spania a avut probleme legate de COVID-19, echipa antrenată de Luis Enrique este departe de așteptările fanilor. Aspru criticat în presa spaniolă pentru deciziile luate în cele două meciuri de până acum, fostul antrenor al Barcelonei pare că nu face față presiunii în acest moment. Principalele lucruri reproșate după egalul cu Polonia sunt legate de schimbarea lui Gerard Moreno, al doilea cel mai bun marcator în sezonul anterior din La Liga și a lui Alvaro Morata, marcatorul golului împotriva Poloniei, în momentul în care Spania avea nevoie disperată de gol, dar și folosirea lui Marcos Llorente pe postul de fundaș dreapta, asta după ce spaniolul a fost cel mai bun mijlocaș din La Liga în sezonul trecut.

Ferran Torres:"Îl mâncăm pe Lewandowski"

Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 6 ORE
Nu doar Luis Enrique a fost criticat, ci și mai mulți jucători din lotul Spaniei, care au evoluat sub așteptări. Nici la capitolul declarații, spaniolii nu au fost foarte inspirați. Ferran Torres, jucătorul celor de la Manchester City, a spus înainte de meci că apărarea naționalei sale "îl va mânca pe Lewandowski". Această declarație s-a întors împotriva spaniolilor, care au avut prea multă încredere în ei, în condițiile în care Lewandowski a fost cel care a reușit golul egalizator după pauză. Jordi Alba, Rodri, Pedri sau Laporte sunt alți jucători care au dezamăgit; vorbim de fotbaliști care pot cu siguranță mai mult, dar care sunt prinși în această combinație de lipsă de idei a selecționerului cu lipsa de motivație din partea lor, care duce la rezultate negative pentru naționala Spaniei.
Pentru spanioli urmează meciul cu Slovacia, decisiv în ceea ce privește calificarea în optimi. Echipa lui Luis Enrique este obligată să câștige pentru a putea fi sigură că nu părăsește competiția încă din faza grupelor. Este interesant de văzut cum va aborda Luis Enrique această partidă și dacă Spania va arăta o altă față spre deosebire de primele două meciuri ale acestui campionat european. Celălalt meci al grupei este Suedia-Polonia, toate cu speranțe pentru prinderea unui loc în optimi.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 10 ORE
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22