Julian Nagelsmann se pregătește să debuteze pe banca lui Bayern Munchen, dar antrenorul bavarezilor urmărește atent și ce se întâmplă la Campionatul European, chiar dacă Germania a părăsit competiția încă din optimi.
Tânărul antrenor german s-a arătat impresionat de Federico Chiesa, unul dintre cei mai buni jucători ai Italiei la acest turneu final. Întrebat dacă l-ar vrea pe atacantul lui Juventus în echipa sa, Nagelsmann a răspuns afirmativ, dar a menționat că prețul acestuia este unul uriaș, astfel că un transfer ar fi greu de realizat.
"Evident că l-aș vrea pe Chiesa. E un superjucător! Îl știu de multă vreme și cred că e excepțional. Joacă fără griji, fără presiune, îi place să dribleze și caută mereu să finalizeze. În orice caz, prețul său uriaș.", a spus Nagelsmann pentru Bild.
Bundesliga
Lewandowski l-a sfidat pe Nagelsmann în fața colegilor! Ce i-a spus polonezul la un antrenament
09/06/2022 LA 12:19
https://i.eurosport.com/2021/07/06/3168666.jpg

Federico Chiesa a impresionat la EURO 2020

Chiesa s-a remarcat la Fiorentina, club la care a crescut, iar în vara trecută a ajuns la Juventus. Atacantul de 23 de ani a debutat la naționala Italiei în 2018, iar evoluțiile bune din sezonul precedent l-au determinat pe Mancini să-l includă în lotul pentru EURO 2020.
Chiesa i-a răsplătit încrederea selecționerului Squadrei Azzurra și a avut prestații foarte bune la acest turneu final, fiind unul dintre jucătorii în care fanii italieni își pun mari speranțe în vederea finalei contra Angliei. Chiesa a jucat în toate partidele de la EURO 2020 (doar în 3 ca titular) și a reușit să marcheze două goluri (cu Austria și Spania).
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17