Julian Nagelsmann se pregătește să debuteze pe banca lui Bayern Munchen, dar antrenorul bavarezilor urmărește atent și ce se întâmplă la Campionatul European, chiar dacă Germania a părăsit competiția încă din optimi.
Tânărul antrenor german s-a arătat impresionat de Federico Chiesa, unul dintre cei mai buni jucători ai Italiei la acest turneu final. Întrebat dacă l-ar vrea pe atacantul lui Juventus în echipa sa, Nagelsmann a răspuns afirmativ, dar a menționat că prețul acestuia este unul uriaș, astfel că un transfer ar fi greu de realizat.
"Evident că l-aș vrea pe Chiesa. E un superjucător! Îl știu de multă vreme și cred că e excepțional. Joacă fără griji, fără presiune, îi place să dribleze și caută mereu să finalizeze. În orice caz, prețul său uriaș.", a spus Nagelsmann pentru Bild.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
https://i.eurosport.com/2021/07/06/3168666.jpg

Federico Chiesa a impresionat la EURO 2020

Chiesa s-a remarcat la Fiorentina, club la care a crescut, iar în vara trecută a ajuns la Juventus. Atacantul de 23 de ani a debutat la naționala Italiei în 2018, iar evoluțiile bune din sezonul precedent l-au determinat pe Mancini să-l includă în lotul pentru EURO 2020.
Chiesa i-a răsplătit încrederea selecționerului Squadrei Azzurra și a avut prestații foarte bune la acest turneu final, fiind unul dintre jucătorii în care fanii italieni își pun mari speranțe în vederea finalei contra Angliei. Chiesa a jucat în toate partidele de la EURO 2020 (doar în 3 ca titular) și a reușit să marcheze două goluri (cu Austria și Spania).
Premier League
Timo Werner, aproape de un transfer! Unde este dorit și cine ar putea ajunge în locul său la Chelsea
13/09/2021 LA 07:55
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34