Italia - Belgia (ora 22:00) va fi al doilea sfert de finală de la EURO 2020, după meciul dintre Elveția și Spania, care se va disputa tot astăzi, dar ceva mai devreme (ora 19:00).
Italienii pornesc cu un avantaj important în partida de la Munchen, nu doar pentru că au arătat mai bine la acest turenu final până acum, ci și pentru că Mancini nu are mari probleme de lot. Singurul indisponibil este Allesandro Florenzi, care s-a accidentat în prima partidă, cu Turcia, iar de atunci nu a mai jucat niciun minut.
Incertitudinea plana și în jurul lui Chiellini, care a ieșit accidentat din meciul cu Elveția, dar potrivit Eurosport.it fundașul lui Juventus s-a antrenat cu echipa și poate juca contra Belgiei. Rămâne de văzut dacă Mancini va miza pe omogenitatea cuplului de fundași centrali (Bonucci - Chiellini) sau în va folosi ca titular pe Acerbi, care a fost integralist în partida din optimi cu Austria.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Belgia încheie anul pe primul loc în clasamentul FIFA pentru al patrulea an consecutiv
17/11/2021 LA 12:01

EURO 2020 | Belgia are serioase probleme de lot

Situația este mult mai gravă în lotul Belgiei. Principala preocupare a lui Roberto Martinez este să-i poată folosi pe Eden Hazard și Kevin De Bruyne, accidentați în partida din optimi contra Portugaliei. Dacă starul lui Real Madrid are șanse minime să joace, în privința lui De Bruyne belgienii speră în continuare.
"Este o cursă contra-cronometru. Pentru Eden este dificil, are o leziune musculară. De Breyne are o problemă la ligamente, un alt tip de leziune.", a spus roberto Martinez la conferința de presă de dinaintea partidei de la Munchen.
Pe lângă cele două vedete, belgienii nu se vor putea baza nici pe Timothy Castagne (accidentat), Simon Mignolet (accidentat, a părăsit deja lotul Belgiei) și Nacer Chadli (absent din motive personale).
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40
Liga
Varianta "de lux" a lui Laporta, dacă Xavi refuză să vină în locul demisului Koeman
28/10/2021 LA 05:01