Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2020 Phil Foden și-a schimbat look-ul înainte de turneul final! Atacantul seamănă izbitor cu un fost star englez

Nicu Savin

Publicat 08/06/2021 la 18:48 GMT+3

Phil Foden este printre cei mai în formă jucători din Europa în acest moment, iar fanii englezi au așteătări extrem de mari din partea atacantului de la Manchester City la Campionatul European.

Phil Foden, atacantul lui Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Cu numai 3 zile înaintea de startul turneuluii final, Foden a decis să adopte o schimbare de look. Pozele cu noua înfățișare a atacantului campioanei Angliei s-au viralizat repede pe rețelele de socializare.
Fanii nu au putut să treacă cu vederea faptul că Foden seamănă izbitor cu Paul Gascoigne, fostul star al fotbalului englez de la jumătatea anilor '90.
Foden este printre cei mai apreciați tineri jucători din lume, iar Pep Guardiola a vorbit mereu la superlativ despre elevul său, considerând că acesta are un viitor măreț.

Phil Foden, cel mai valoros fotbalist din lume

Centrul Internațional pentru Studii Sportive a realizat topul celor mai scumpi fotbaliști din Europa, iar Phil Foden este lider în această ierarhie, luându-le fața mult mai mediatizaților Kylian Mbappe sau Erling Haaland, care nu sunt nici măcar în Top 3.
Conform algoritmului folosit de specialiștii de la CIES, Phil Foden este cel mai valoros jucător de pe continent, fiind cotat la 190,2 milioane de euro, sumă pe care Manchester City ar trebui să o ceară în schimbul său.
În top 3 se mai regăsesc doi fotbaliști din Premier League, ambii legitimați la Manchester United. Este vorba despre Mason Greenwood, a cărui valoare este estimată la 178 de milioane euro, şi Marcus Rashford, cotat la 159,1 milioane euro.
Primul jucător din afara campionatului Angliei care are cea mai mare valoare de transfer este Erling Haaland. Norvegianul de la Borussia Dortmund este cotat la 155,5 milioane de euro. Cel mai valoros fotbalist din La Liga este Frenkie de Jong, mijlocașul Barcelonei având o cotă de 138,7 milioane de euro, în timp ce Mbappe rămâne primul cel mai scump jucător din Franța, valoarea sa de transfer fiind estimată acum la 118 milioane de euro.
Din Italia, cel mai bine cotat fotbalist este Achraf Hakimi, fundașul în schimbul căruia Inter ar trebui să ceară 93,5 milioane de euro.
Conform aceleiași surse, cel mai valoros portar din Europa este Ederson Moraes, cotat la 61,9 milioane de euro, cel mai scump fundaș este Alphonso Davies, a cărui valoare de piață se ridică la 131,6 milioane de euro, iar cel mai bine cotat mijlocaș este Bruno Fernandes, cu 154,3 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo