Unul dintre corespondenții L'Équipe la București, Hugo Delom, a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat delegația franceză imediat după sosirea în România.
Principalele nemulțumiri ale francezilor sunt legate de condițiile de cazare. Nu neapărat din lipsa condițiilor din camerele hotelului, ci din cauza faptului că Mbappe & Co nu au avut parte de liniștea dorită.

Francezii, nemulțumiți de condițiile de la București

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
"După o grupă extrem de dificilă, cea mai fierbinte la CE 2020, albaștrii aveau nevoie de o bună recuperare la București. Voiau să scape de starea de oboseală. Dar nu sunt total mulțumiți de hotelul Hilton Athénée Palace. Vineri seară, după ce au ajuns, era prea multă gălăgie, fiind organizat un bal de sfârșit de an al studenților.", a dezvăluit Delom, citat de gsp.ro.
De asemenea, conform jurnalistului L'Équipe , traficul aglomerat din jurul hotelului unde este cazată naționala Franței reprezintă o altă neplăcere pentru francezi.
Totuși, raportul ziaristului francez evidențiază și aspectele pozitive ale stabilimentului: "Camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare."
Ca atare, naționala Franței nu va sta prea mult la București după meciul cu Elveția. În caz că va câștiga, echipa lui Deschamps va juca în sferturi contra învingătoarei duelului dintre Spania și Croația, la Sankt Petersburg.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11