Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil! Tatăl lui Harry Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro 2020! Dezvăluirile fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 14/07/2021 la 14:03 GMT+3

Finala Euro 2020 a fost marcată de câteva incidente provocate de suporterii Angliei care au luat cu asalt stadionul Wembley pentru a-și vedea favoriții în lupta pentru primul trofeu continental din istorie. Harry Maguire a dezvăluit că tatăl său a fost rănit în îmbulzeala creată.

Harry Maguire of England interacts with members of his family after the UEFA Euro 2020 Championship Final between Italy and England

Credit imagine: Getty Images

Suporterii Angliei au luat cu asalt arena Wembley înainte de startul finalei Euro 2020, luptându-se cu forțele de ordine pentru a ajunge în tribune chiar dacă nu aveau bilete la meci. Invazia fanilor a dus la rănirea mai multor persoane.
Potrivit unui comunicat al poliției, 19 agenți de securitate au fost răniți, pentru incidente fiind arestate 86 de persoane, dintre care 53 din interiorul arenei. Printre persoanele rănite în haosul creat înainte de startul finalei, s-a aflat și tatăl fotbalistului Harry Maguire.
Potrivit The Sun, fundașul englez a dezvăluit că tatăl său a fost călcat în picioare de suporteri, suferind răni la nivelul coastelor în urma cărora a avut probleme de respirație.

"A fost speriat!"

''Cred că a fost implicat într-o învălmăşeală şi a suferit o serie de răni la coaste. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a fost speriat. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva când merge la un meci de fotbal, mai ales când e vorba de o finală importantă'', a declarat Harry Maguire.
În urma incidentelor de la meciul dintre Italia și Anglia, UEFA a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că va ancheta Federația Engleză de Fotbal pentru mai multe probleme. Astfel, englezii pot primi o amendă consistentă pentru pătrunderea unui fan pe teren în timpul meciului, aruncarea cu obiecte de către suporteri pe teren, huiduirea imnului Italiei și folosirea de materiale pirotehnice.
La rândul său, FA a anunțat după finala Euro 2020 că va face o investigație cu privire la breșa de securitate, condamnând conduita fanilor care și-au forțat intrarea pe stadion.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo