Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După o amânare de un an, mult anticipatul Euro 2020 va începe astăzi, atunci când Italia va înfrunta Turcia pe Stadio Olimpico din Roma de la 22:00.

Campionatul European UEFA / Etapă Grupă
Stadionul Olimpic / 11.06.2021
Finalizat
0
3
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/06/2021 la 23:45 GMT+3


79
GOOOOOL ITALIA!
Respingerea slabă a lui Cakir este interceptată de Berardi. Mingea ajunge la Insigne în cele din urmă iar acesta șutează perfect la vinclu. O fază superbă.
C. Immobile
Gol
C. Immobile
Italy
Italy
*Goals1
On target2
Blocked Shots1
Wide3
66
GOOOOL ITALIA! Ciro Immobile!
Un gol așteptat de toată lumea. Barella a avut parte de tot timpul din lume la marginea careului, a luat în considerare un șut, dar i-a pasat lui Berardi în dreapta. Centrarea lui ajunge la Spinazzola, cel care a șutat puternic fix în Cakir dintr-un unghi dificil. Mingea e respinsă, dar doar până la Immobile care îndeplinește o simplă formalitate.
M. Demiral
Autogol
M. Demiral
Türkiye
Türkiye
Own goal(s)1
53
GOOOOOOL ITALIA! Cât ghinion pentru turci! Autogol Demiral!
Berardi profită de spațiul de pe flancul drept, pătrunde în careu și profită de alunecarea lui Meras pentru a centra pe jos. Mingea se lovește de Demiral care venea în viteză și ajunge în poarta goală. Fundașul lui Juventus nu are nicio vină. Ce ghinion.
51
Under a câștigat mingea după un duel cu Jorginho și a făcut apoi o cursă în viteză impresionantă. A ajuns la marginea careului italian și a trimis un șut care a fost însă deviat iar Donnarumma nu a avut nicio problemă.
46
Ambele echipe au făcut o schimbare la pauză. Turcia l-a înlocuit pe Yazici de la campioana Franței, Lille cu Under de la Leicester. De cealaltă parte, Florenzi a ieșit pentru a-i face loc lui Di Lorenzo. În mod dezamăgitor, mingea nu a fost adusă de o mașină teleghidată.
Live comment icon
Pauză la Roma. Italia a controlat clar această primă repriză, dar băieții lui Mancini au părut mai preocuați să ceară penalty-uri decât să pună în pericol poarta adversă.
40
Turcia nu are până în acest moment niciun șut pe poartă. Italia are 10. Roberto Mancini a instaurat o ”tikitaka” italienească prin acest 4-3-3. Este această Turcia noua ”Inter”?
30
Egalitate după prima jumătate de oră dintre Turcia și Italia. O primă repriză deschisă, cu italienii în control, însă un joc care nu a adus o ocazie clară de gol. Italienii trebuie să aibă grijă la contraatacurile turcilor.
24
A existat chiar și o ceremonie de deschidere:
22
Cea mai mare ocazie a serii! Chiellini lovește excelent cu capul din interiorul careului dar Cekir a intervenit decisiv și a deviat mingea în corner. Italia a mărit semnificativ presiunea pe turci în ultimele minute.
17
Spinazzola a centrat de pe partea stângă, minge îl lovește pe Celik în coapsă, deși italieenii cer penalty. Italia revine. Insigne combină cu Berardi, care pătrunde în careu și șutează la colțul lung, dar mingea trece ușor pe lângă poartă. Prima jumătate de ocazie a meciului.
12
O pasă lungă pe partea dreaptă l-a găsit pe Yilmaz singur, acesta a centrat dar către nimeni. Calhanoglu ajunge târziu, dar faultează în atac. Primul atac consistent al Turciei. Un început deschis de meci, dacă nu neapărat spectaculos.
7
Italienii, ca întotdeauna, impresionanți atunci când intonează imnul.
5
Italia domină posesia, spre surprinderea nimănui, însă fără vreo ocazie semnificativă până acum. Atmosfera este una extraordinară, chiar dacă doar un sfert din stadion este ocupat.
1
Fluier de start! A început oficial Euro 2020!
21:06
Italia nu a pierdut niciodată pe Stadio Olimpico la turneele finale - șase victorii, două egaluri.
21:02
ECHIPELE DE START
Turcia: Cakir, Celik, Demiral, Soyuncu, Meras, Yokuslu, Karaman, Tufan, Yazici, Calhanoglu, Burak Yilmaz.
Rezerve: Gunok, Under, Tokoz, Bayindir, Antalyali, Kabak, Unal, Kokcu, Kahveci, Ayhan, Muldur, Dervisoglu.
Italia: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Berardi, Immobile, Insigne.
Rezerve: Raspadori, Bastoni, Sirigu, Meret, Di Lorenzo, Belotti, Pessina, Emerson Palmieri, Chiesa, Acerbi, Cristante, Bernardeschi.
Arbitru: Danny Makkelie (Holland).
20:43
Singura întâlnire la un turneu final între Italia și Turcia a avut loc fix în aceeași zi la Euro 2000. A fost tot primul meci al turneului. Italienii au câștigat cu 2-1 grație golurilor marcate de Antonio Conte și Filippo Inzaghi.