UPDATE / Faptul că starea lui Eriksen este una stabilă a fost confirmat din nou de președintele lui Inter, Giuseppe Marotta. Acesta a declarat pentru Rai Sport că danezul tocmai a trimis un mesaj pe grupul de WhatsApp al celor de la Inter, semn că este perfect lucid. De altfel, staff-ul medical al naționalei Danemarcei l-a asigurat pe oficialul Interului că situația este sub control.
UPDATE / UEFA a anunțat că meciul Danemarca-Finlanda se va relua la ora 21:30 (Ora României). Un rol important în luarea acestei decizii au avut și jucătorii, care au decis să joace. Meciul va continua din minutul 40, iar pauza nu va dura 15 minute ca de obicei, ci numai 5 minute. Jucătorii vor rămâne pe teren în timpul pauzei.
Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26
UPDATE / Agentul lui Eriksen, Martin Schoots, confirmă și el că starea lui Eriksen este bună.
"Tocmai am vorbit cu tatăl lui Christian Eriksen și mi-a spus că respiră și că poate să vorbească.", a declarat impresarul, conform contului de de Twitter al celor de la Ajax, fostul club al lui Eriksen.
UPDATE / Informațiile despre starea de sănătate a lui Christian Eriksen curg în valuri. Președintele lui Inter, Giuseppe Marotta, a declarat pentru Sky Sports că a luat direct legătura cu staff-ul medical al Danemarcei, iar reprezentanții nordicilor au transmis un optimism reținut.
UPDATE / Federația daneză confirmă și ea că starea lui Eriksen este stabilă și că acesta este supus tratamentului la un spital din Copenhaga.
twet
UPDATE / UEFA confirmă că starea lui Christian Eriksen este stabilă.
"În urma urgenței medicale care l-a implicat pe jucătorul danez Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire de criză între ambele echipe și oficialii partidei, iar informații suplimentare vor fi comunicate la ora 19:45 CET (20:45 ora României).
Jucătorul a fost transferat la spital și a fost stabilizat.", se arată pe contul oficial de Twitter al UEFA.
UPDATE / BEIN Sport susține că starea lui Christian Eriksen este stabilă.
UPDATE / UEFA a anunțat că meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost suspendat.
Știrea inițială
În minutul 42 al meciului dintre Danemarca și Finalanda, Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut să se miște.
Medicii au intervenit imediat și încearcă să-l resusciteze pe mijlocașul danez. Pe fața coechipierilor se putea citi disperarea, deoarece Eriksen nu reacționează în nicun fel, așa cum s-a putut vedea în puținele cadre din timpul transmisiunii.

Presa din Vest suține că Eriksen a suferit un infarct

Primele informații din presa internațională susțin că mijlocașul de 29 de ani a suferit un infarct. Informați are susținere, deoarece fotbalistul Interului s-a prăbușit pe gazon fără să fie implicat într-un duel cu un adversar, chiar într-un moment în care se pregătea să primească mingea.
Meciul de la Copenhaga este oprit de minute bune, iar jucătorii se îndreaptă spre vestiare.
Brancardierii l-au transportat pe Eriksen cu targa, iar reacția fanilor din apropierea locului unde Eriksen a căzut indică că sunt semne pozitive.
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22