Înaintea meciului, danezii au plasat pe teren un tricou uriaș cu numele lui Christian Eriksen pe gazon, dar mesajele de susținere pentru decarul danez nu s-au oprit acolo.
În minutul 10 al meciului jocul s-a oprit iar fotbaliștii și suporterii au aplaudat timp de un minut pentru a-și arăta susținerea față de jucătorul lui Inter Milano. Tot atunci fanii nordici au afișat un banner impresionant: ”Toată Danemarca este cu tine, Christian”.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Mesajul căpitanului Kjaer înainte de meciul cu Belgia

”Au fost câteva zile speciale, în care fotbalul a trecut pe plan secund. Am trăit un șoc care va face parte din mine - din noi - pentru toată viața. Singurul lucru care contează cu adevărat este că Christian este bine!”, și-a început mesajul Kjaer.
”Sunt mândru de cum ne-am comportat ca echipă și că am rămas uniți în aceste momente grele. Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care am primit-o”, a adăugat el.
”Astăzi vom intra pe teren cu Belgia cu Christian în inimile și gândurile noastre! Asta ne oferă liniștea de care aveam nevoie ca să ne putem concentra pe fotbal. Vom juca pentru Christian și ca de obicei pentru toată Danemarca. Asta este cea mai mare motivație pentru noi. Ca întotdeauna, vom da totul”, a încheiat Kjaer.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11