Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Momente emoționante la Copenhaga: ce banner au afișat fanii danezi pentru Christian Eriksen

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/06/2021 la 19:27 GMT+3

Danemarca joacă cu Belgia al doilea meci de la Euro 2020, însă gândurile tuturor sunt către Christian Eriksen.

Christian Eriksen runs during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Finland at the Parken Stadium in Copenhagen

Credit imagine: Getty Images

Înaintea meciului, danezii au plasat pe teren un tricou uriaș cu numele lui Christian Eriksen pe gazon, dar mesajele de susținere pentru decarul danez nu s-au oprit acolo.
În minutul 10 al meciului jocul s-a oprit iar fotbaliștii și suporterii au aplaudat timp de un minut pentru a-și arăta susținerea față de jucătorul lui Inter Milano. Tot atunci fanii nordici au afișat un banner impresionant: ”Toată Danemarca este cu tine, Christian”.

Mesajul căpitanului Kjaer înainte de meciul cu Belgia

”Au fost câteva zile speciale, în care fotbalul a trecut pe plan secund. Am trăit un șoc care va face parte din mine - din noi - pentru toată viața. Singurul lucru care contează cu adevărat este că Christian este bine!”, și-a început mesajul Kjaer.
”Sunt mândru de cum ne-am comportat ca echipă și că am rămas uniți în aceste momente grele. Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care am primit-o”, a adăugat el.
”Astăzi vom intra pe teren cu Belgia cu Christian în inimile și gândurile noastre! Asta ne oferă liniștea de care aveam nevoie ca să ne putem concentra pe fotbal. Vom juca pentru Christian și ca de obicei pentru toată Danemarca. Asta este cea mai mare motivație pentru noi. Ca întotdeauna, vom da totul”, a încheiat Kjaer.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo