Mannschaftul a fost la câteva minute să rateze calificarea în optimile Euro, dar Goretzka a reușit să smulgă un egal, 2-2, în confruntarea cu maghiarii. Panzerele merg mai departe, dar există o serie de contestatari ai lui Low, selecționerul care a condus Germania în ultimul deceniu și jumătate și care și-a anunțat plecarea după turneul final.
"Am trecut, dar nu știm de ce", a titrat Bild pe prima pagină, după prestația dezamăgitoare avută în meciul cu ungurii.
Lothar Matthaus, liderul Germaniei la Mondialul din 1990, câștigat de "panzere", e convins că selecționerul trebuie să facă multe schimbări în primul "11", pentru a avea șanse contra Angliei.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
"Low trebuie să se trezească în sfârșit. El a avut încă o dată încredere în jucători care au dezamăgit. În spatele tuturor problemelor, e lipsa de forță a echipei. În special în fazaofensivă. Nu am văzut determinare, nu am fost o formație compactă și nu am mai știut să speculăm spațiile, cum s-a întâmplat contra Portugaliei. Acum trebuie să intre jucătorii care sunt proaspeți, fără ca Low să se uite dacă aceștia sunt la națională de 10 ani sau de două luni", a spus Matthaus în presa germană. "Arma secretă" în opinia legendei lui Bayern și Inter e tânărul Musiala, care a creat faza din care nemții au egalat formația lui Marco Rossi, miercuri. "El este câștigătorul acestui meci și Löw trebuie să recunoască asta folosindu-l mai mult".

Marile dezamăgiri la Euro pentru Germania

Ilkay Gundogan, Serge Gnabry și Leroy Sane sunt marile dezamăgiri ale Germaniei la acest turneu final, iar Mehmet Scholl, fosta glorie a lui Bayern, e de părere că niciunul nu ar trebui să mai intre titular cu Anglia. În special fostul jucător al lui City a fost criticat, fiind extrem de indolent și bătându-și joc de multe oportunități bune. Cu toate acestea, Low s-a încăpățânat să îl țină pe Sane până la final pe teren, deși abia reușea să țină pasul cu adversarii.
"Nu a fost jocul lui Leroy, nu a arătat absolut nimic", a spus Scholl pentru Bild.
Cumva, tot răul a fost spre bine pentru Germania dintr-un punct de vedere. Egalul cu Ungaria trimite "Mannschaftul" în optimi pe Wembley, dar o victorie contra echipei lui Southgate ar putea însemna finala, pentru că doar Olanda mai e o adversară cu nume pe jumătatea inferioară a tabloului. În schimb, câștigătoarea "grupei morții", Franța, e pe aceeași jumătate cu Belgia, Italia, Croația, Spania și Portugalia.
Cum ar putea arăta Germania contra Angliei
  • Neuer - Sule, Hummels, Rudiger - Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens - Havertz, Muller, Timo Werner
Programul optimilor Euro 2020
https://i.eurosport.com/2021/06/24/3159851.png
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
IERI LA 15:07
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16