Franța - Portugalia 2-2

Dacă Portugalia a început mai bine meciul și a pus mari probleme încă din primele cinci minute, francezii l-au căutat în permanență pe Mbappe pe flancul stâng pentru a pune probleme defensivei adverse prin cursele sale.
În minutul 27, după ceea ce fusese o partidă echilibrată cu un ritm excelent, Lloris a ieșit să respingă o centrare însă pumnul său îl lovește direct în față pe Danilo, în loc de minge. După verificarea VAR și protestele îndelungi ale lui Pogba, arbitrul a acordat penalty iar Cristiano Ronaldo a transformat fără probleme, devenind cu această ocazie și golgheterul all time al Campionatului European.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Chiar înainte de pauză, Mbappe este interceptat prea dur pentru gusturile arbitrului de Semedo și se acordă din nou penalty, spre disperarea portughezilor. Karim Benzema a marcat fără probleme și a adus egalarea pentru francezi.
Începutul reprizei secunde a fost unul perfect pentru francezi. O pasă filtrantă excelentă a lui Paul Pogba l-a găsit pe Karim Benzema care a marcat fără probleme. S-a dictat offside dar din nou VAR-ul a intervenit în favoarea atacantului și a validat golul.
În minutul 60, hențul lui Kounde a adus un nou penalty, care a fost transformat, bineînțeles, de Cristiano Ronaldo, cel care a devenit astfel cel mai bun marcator, alături de Ali Daei, din istoria fotbalului la nivel de naționale cu 109 reușite.

Germania - Ungaria 2-2

Meciul a început așa cum se aștepta toată lumea: cu Germania dominând clar și Ungaria stând ”la cutie”, așteptând ocazia perfectă pentru a lovi. Și nu a durat mult. În minutul 10, după mai multe combinații excelente la mijlocul terenului, Szalai a preluat posesia și a trimis o centrare parcă pusă cu mâna pentru Szallai. Acesta s-a întins și a lovit cu toată forța mingea cu capul, învingându-l astfel pe Neuer. Un gol superb, venit parcă de nicăieri.
Germania a încercat să evite contraperformanța de a fi eliminată la turnee consecutive în faza grupelor, însă defensiva formată din cinci oameni le-a pus mari probleme nemților, care au jucat fără un vârf real, Havertz fiind cel mai avansat.
În cele din urmă, pe fondul unui joc slab însă, germanii au reușit să egaleze prin Kai Havertz. Bucuria avea să fie însă una foarte scurtă pentru că la doar două minute distanță, ungurii au preluat din nou conducerea, în minutul 68, prin reușita lui Schafer.
În cele din urmă, inevitabilul s-a produs. În minutul 84 Leon Goretzka a adus egalarea pentru echipa lui Joachim Low.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11