Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"El nu a mai progresat, eu am evoluat" Ronaldo, provocat înainte de Belgia - Portugalia

Andrei Bobeica

Actualizat 26/06/2021 la 13:16 GMT+3

Belgia și Portugalia se vor întâlni în optimile Campionatului European.

Cristiano Ronaldo of Portugal reacts following the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Portugal and France at Puskas Arena on June 23, 2021 in Budapest, Hungary

Credit imagine: Getty Images

Dacă belgienii au ajuns în această fază fără emoții, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, Portugalia a avut emoții până la fluierul final al partidei cu Franța, scor 2-2.

Ronaldo, provocat de Courtois

Înainte de revederea cu Ronaldo, portarul Belgiei Thibaut Courtois a avut declarații foarte dezinvolte legate de portughez.
"E mereu special să joc contra lui. Îl știu din perioada Atletico și l-am studiat atent, i-am analizat mișcările, unde lovește de obicei. Împreună cu stafful naționalei, am revăzut și cum a executat ultimele 15 penaltyuri. Știu ce unghi să-mi aleg dacă va fi cazul, mă voi răzgândi doar dacă instinctul îmi va dicta pe moment altceva. Ronaldo e un fotbalist excelent, dar nu trebuie să ne concentrăm exclusiv asupra lui.
A rămas același jucător extraordinar pe care îl știam din LaLiga, când evolua la Real. E la același nivel, e adevărat foarte ridicat, dar nu a mai progresat. Timpul trecut a fost în favoarea mea, eu am crescut și am evoluat mai mult decât Cristiano.
Îmi pare rău că acest meci se dispută atât de devreme și că unul dintre noi va merge în vacanță deja", a spus Courtois înainte de meciul din optimi cu Portugalia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo