Dacă belgienii au ajuns în această fază fără emoții, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, Portugalia a avut emoții până la fluierul final al partidei cu Franța, scor 2-2.

Ronaldo, provocat de Courtois

Înainte de revederea cu Ronaldo, portarul Belgiei Thibaut Courtois a avut declarații foarte dezinvolte legate de portughez.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
"E mereu special să joc contra lui. Îl știu din perioada Atletico și l-am studiat atent, i-am analizat mișcările, unde lovește de obicei. Împreună cu stafful naționalei, am revăzut și cum a executat ultimele 15 penaltyuri. Știu ce unghi să-mi aleg dacă va fi cazul, mă voi răzgândi doar dacă instinctul îmi va dicta pe moment altceva. Ronaldo e un fotbalist excelent, dar nu trebuie să ne concentrăm exclusiv asupra lui.
A rămas același jucător extraordinar pe care îl știam din LaLiga, când evolua la Real. E la același nivel, e adevărat foarte ridicat, dar nu a mai progresat. Timpul trecut a fost în favoarea mea, eu am crescut și am evoluat mai mult decât Cristiano.
Îmi pare rău că acest meci se dispută atât de devreme și că unul dintre noi va merge în vacanță deja", a spus Courtois înainte de meciul din optimi cu Portugalia.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11