Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Toni Kross și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei! Ce mesaj a postat

Bianca Dumitru

Publicat 02/07/2021 la 15:41 GMT+3

După ce Germania a fost eliminată din optimile Euro 2020 de Anglia, Toni Kroos a anunțat că a decis să nu joace pentru prima reprezentativă a țării sale. Astăzi, mijlocașul a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare.

Toni Kroos, Euro 2020

Credit imagine: Getty Images

După ce Germania și-a încetat parcursul la Euro 2020, Toni Kroos a luat decizia de a se retrage de la echipa națională. Anunțul oficial a fost făcut astăzi de fotbalist, pe rețelele de socializare.
Printre altele, Kroos și-a motivat alegerea spunând că vrea să se concentreze mai mult pe obiectivele pe care le are la echipa de club.
Toni Kroos, în vârstă de 31 de ani, a adunat 106 apariții în tricoul naționalei Germaniei, fiind al șaptelea cel mai convocat fotbalist din istorie, alături de fostul său coleg de la Bayern Munchen, Thomas Muller. El are o selecție în plus față de câștigătorul Cupei Mondiale din 1990, Jurgen Kohler (105), și este cu două selecții în urma fostului selecționer, Jurgen Klinsmann (108).
La națională, Kroos a marcat de 17 ori. Cel mai probabil, golul care va rămâne în istorie va fi cel care a adus victoria împotriva Suediei la Campionatul Mondial din 2018.
La Euro 2020, Toni Kroos a fost integralist în toate cele patru meciuri jucate de Germania, reușind în 360 de minute de joc doar patru șuturi, niciunul pe poartă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo