Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un membru de bază al Germaniei se retrage după eliminarea de la Euro! Anunțul presei germane

Vlad Dumitrescu

Publicat 30/06/2021 la 07:16 GMT+3

După ce Germania a fost eliminată de Anglia la Euro 2020, presa germană a anunțat că Toni Kroos se va retrage de la națională.

Joshua Kimmich, Robin Gosens und Toni Kroos (v.l.)

Credit imagine: Getty Images

După ce Germania a fost eliminată, în mod surprinzător, de Anglia la Euro 2020 în faza optimilor de finală, mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos, un membru de bază al echipei, a decis că nu va mai juca pentru prima reprezentativă a țării sale.
Conform informațiilor BILD, fostul mijlocaș al lui Bayern Munchen nu va mai evolua niciodată în tricoul Die Mannscahft. Kroos va organiza în această săptămână o conferință de presă în care va face anunțul oficial.

Toni Kroos, o legendă a naționalei Germaniei

Kroos (31 de ani) a jucat de 106 ori în tricoul naționalei Germaniei, fiind astfel al șaptelea cel mai convocat jucător din istorie, alături de fostul său coleg de la Bayern Munchen, Thomas Muller. El are o selecție în plus față de câștigătorul Cupei Mondiale din 1990, Jurgen Kohler (105) și este cu două selecții în urma fostului selecționer, Jurgen Klinsmann (108).
La națională, Kroos a marcat de 17 ori. Cel mai probabil, golul care va rămâne în istorie va fi cel care a adus victoria împotriva Suediei la Mondialul de tristă amintire din 2018.
Kroos a fost integralist în toate cele patru meciuri jucate de Germania la Euro 2020. În 360 de minute de joc, el a reușit doar patru șuturi, niciunul pe poartă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo