Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme uriașe pentru Franța, înainte de venirea la București! Deschamps a pierdut 5 jucători

Cristian Mihală

Publicat 25/06/2021 la 08:03 GMT+3

Didier Deschamps are probleme mari înainte de confruntarea cu Elveția, din optimile Euro 2020. 5 jucători sunt accidentați înainte de deplasarea la București pentru meciul care va avea loc pe Arena Națională.

Paul Pogba, Kylian Mbappé et Lucas Hernandez (France) lors de la victoire en Russie

Credit imagine: Getty Images

Franța a câștigat "grupa morții", reușind o victorie cu Germania și două egaluri (cu Ungaria și Portugalia). Campioana mondială are un traseu relativ ușor spre "careul de ași", urmând a întâlni Elveția și, apoi, în caz de victorie, Croația sau Spania.
Totuși, pentru duelul de luni de pe Arena Națională, Deschamps are mari bătăi de cap. Lucas Hernandez și Lucas Digne s-au accidentat amândoi în confruntarea cu Ronaldo&Co, astfel că selecționerul din Hexagon nu mai are nicio soluție pentru postul de fundaș stânga. Potrivit presei franceze, niciunul nu are șanse să fie recuperat în timp util pentru partida de la începutul săptămânii viitoare, astfel că stafful tehnic trebuie să improvizeze. Cel mai probabil, Leo Dubois, fundașul dreapta al lui Lyon, va fi folosit în acea poziție.

5 jucători, indisponibili pentru Franța, înainte de optimile Euro 2020

Pe lângă cei doi apărători de bandă, Marcus Thuram și Thomas Lemar s-au accidentat și ei, la antrenamentul de ieri, și nu vor putea juca în optimi. În cazul lor, însă, problemele generate nu sunt atât de mari, niciunul nefiind titular. Cei 4 li se adaugă lui Ousmane Dembele, care s-a "rupt" săptămâna trecută și va rata restul turneului final.
Așa ar putea arăta Franța contra Elveției, la București
  • Lloris - Pavard, Varane, Kimpembe, Dubois - Rabiot, Kante, Pogba - Mbappe, Griezmann, Benzema
Programul optimilor de finală de la Euro
Euro 2020 | Optimile de finală
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo