După ce o mulțime de fani ai fotbalului mondial au contestat victoria Angliei din semifinale contra Danemarcei, după un penalty controversat, a venit rândul scoțienilor de a transmite un mesaj.

Scoțienii, mesaj pentru Roberto Mancini

Scoțienii nu concep să-i vadă pe englezi campioni europeni și l-au rugat pe Roberto Mancini să facă totul pentru a împidieca acest lucru.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Ziarul scoțian The National a avut un mesaj pe prima pagina pentru Mancini.
"Salvează-ne, Roberto! Eşti al nostru! Ultima speranţă!", au scris scoțienii.

FRICĂ DE ARBITRAJ PENTRU ITALIENI

Fostului atacant al lui Juventus, Fabrizio Ravanelli, îi este frică doar de arbitrajul de care poate avea parte Italia în finala Euro 2020, de pe Wembley.
"Sunt îngrijorat că totul este făcut pentru Anglia, după arbitrajul scandalos. Mă aștept la un meci greu, tensionat, pentru că ambele echipe vor avea respect una față de cealaltă. Din această cauză poate fi un meci cu puține goluri, dar un duel tactic intersant.
Să jucăm pe Wembely poate fi un avantaj pentru noi. Avem jucători experimentați precum Bonucci și Chiellini, în timp ce atmosfera poate deveni mai mult presiune pentru englezi.
În realitate, singurul lucru de care mă tem este că totul este făcut pentru ca Anglia să sărbătorească. Acel penalty împotriva Danemarcei a fost inexistent, un arbitraj scandalos.", a spus Ravanelli conform Football-italia.net
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11