Phil Foden a vorbit pentru TalkSport despre motivele pentru care și-a vopsit părul blond înainte de startul turneului final de la Campionatul European 2020. Tânărul star al lui Manchester City a spus că nu a făcut-o pentru a-l copia pe Paul Gascoigne, ci a fost îndemnat de Raheem Sterling să îi ia exemplul lui Sergio Aguero, care a avut un stil asemănător.
În plus, Foden a dezvăluit că toți jucătorii Angliei ar fi acceptat să își decoloreze părul în cazul în care echipa se va impune la Euro 2020, fotbalistul amintind că și cei de la naționala României au făcut un gest similar.
"Le-am spus colegilor mei că, dacă vom câștiga Euro 2020, ei vor trebui să își facă aceeași frizură ca mine, iar ei au fost de acord. Să sperăm că vom câștiga și îi vom vedea pe toți cu aceeași frizură. România a făcut-o, așa că voi reuși și eu să îi fac pe toți să își facă frizura asta, ceea ce ar fi amuzant", a declarat Phil Foden pentru TalkSport.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
ACUM O ZI
'Tricolorii' au apărut vopsiți blonzi la Campionatul Mondial din 1998, după ce Dan Petrescu i-a promis lui Anghel Iordănescu că echipa va adopta acel look în cazul în care se califică în optimile turneului.

Foden, comparat cu Eminem și Gazza

După ce și-a schimbat frizura, Phil Foden a recunoscut că oamenii l-au comparat imediat cu Paul Gascoigne, poreclit Gazza, dar și cu Eminem. Tânărul fotbalist din naționala lui Gareth Southgate a spus că și-ar dori să reușească să facă pe teren mai mult din ce făcea legendarul jucător cu ani în urmă.
"În primul rând, am aceeași tunsoare de mulți ani și am vrut să încerc ceva nou. Și după m-am trezit cu acest comparații cu Gazza și Eminem. Deci da, a fost ceva ce am făcut pentru mine și oamenii au transformat-o în altceva. Dar le-a plăcut și sunt surprins.
Îmi amintesc că am văzut clipuri cu Gazza. Era un jucător incredibil. Știu ce a însemnat el pentru țară și ce a făcut, așa că nu ar fi prea rău să aduc puțin din ce făcea el pe teren", a spus Foden la conferința de presă.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20